פיצריות

פיצריות

היי.. חבר שליהתחיל ללמוד בעיברית ואנחנו מהדרום במקור מישהו יכול לעזור לי עם פיצריות באזור האוניברסיטה העברית בבקשהההההההה תודה מראש ושבוע טוב:)

G4rfi3ld

New member
במרכז המסחרי ברמת אשכול

הייתה פיצה מעולה בשם "פיצה רימיני" או משהו כזה, של ארגנטינאים, שעשו גם כל מיני פיצה-פאי ופינוקים כאלו. מומלץ, אם זה עדיין פתוח בכלל.

gilgamesh

New member
הפיצה הכי טובה בירושלים (לא צ'ילי'ז)

פי בריבוע, ברחוב קרן היסוד, ליד איטליה הקטנה וקפה ג'ו. פיצריה חדשה יחסית. אני לא אהסס לקבוע שהיא אחת מחמש הטובות בארץ.

ענבל מ

New member
שעות הפתיחה שלה בעייתיות.

עוד לא יצא לי לעבור שם והיה פתוח... חוץ מזה, אני נפעמת לגלות שההוא שמשדר ב-88 בשעות (פליליות) כאלה משמיע את החדש של דפנה והעוגיות.

balkadan

New member
סקופ עולמי

התחלתי לעבוד שם השבוע מבטיח אספרסו חינם לכל שדרני הרדיו (הוא ממילא בחינם) ואם אני לא טועה אז פתוחים כל יום חוץ משישי מ12 בצהריים עד 12 בלילה

lcasei

New member
מגניב

ראיתי שעובדת שם עוד מישהי מבצלאל. עם מסגרת משקפיים עבות. בעצם, כולם בבצלאל עם אותן מסגרות של משקפיים.

G4rfi3ld

New member
היא ביקשה באיזור האוני' אבל

העיקר עשית ניים-דרופינג לפיצריות, יא חרטטן ג'ינג'י עם קוקיות. אשכנזי.

juvburst

New member
שכחת

מחירים מעולים לפיצה "יאפית"! פי בריבוע היא התגלית שלי לשנת 2009

shellyland

New member
הר הצופים או גבעת רם?

אם הר הצופים, אז הכי ליד האוניברסיטה זה דומינו'ס בתחילת רחוב ההגנה בגבעה הצרפתית וגם פיצ'לה במרכז המסחרי של הגבעה הצרפתית (ויש גם הנחה לסטודנטים).

shellyland

New member
ואיך זה שאין לנו

אף תכנית שעוסקת בביקורת מסעדות ירושלמית? שמישהו יתקצב מימון לארוחות ואני מוכנה להקריב את עצמי למשימה החשובה.

fugitive

New member
נראה לי שזו תהיה תוכנית פופולארית בעיקר בקרב

השדרנים. אני בטוח שכולנו נהיה מוכנים להקריב את גופנו למען הרייטינג. אולי נעניין את התורמים מחו"ל בפעם הבאה שהם יבואו.

shellyland

New member
אני אומרת

שהשדרנים שניכר על גופם שהם מבינים באוכל הם אלה שצריכים להקריב אותו. יאללה - מי משלם?

juvburst

New member
תודה שהתנדבת

כולם להריע לענבל שהתנדבה לבקש ממוטי מימון לפיצות של התוכנית הקולינרית החדשה של הר הצופים- "לא רק ערק וביסלי"

lcasei

New member
אגב ביקורת מסעדות..

קאלו (דרך בית לחם) החלו להכניס אשכולית (!!) לסנדויץ ארוחת הבוקר שלהם וזה יוצא חמוץ

fugitive

New member
מעניין שאתה מתמצא בסנדוויצ'ים של קאלו

יש לי תחושה שאני יודע למה. יש יוכבד עדיין? חותכים את הכריכים לחצי?

למעלה