פיצוצים.

פיצוצים.

לפני כמה ימים דיווחתי פה על פיצוצים שיש לי בעליות. מה שהתפתח בינתיים זה שעכשיו אני שומע את זה גם כשאני בולם את האוטו בירידה ארוכה עם ההילוך. כמובן לא באותה העוצמה, אבל עדיין יש פיצוצים ואני לא קולט מה הבעיה. בבקשה תעזרו!

פיצוצים = בק פייר.

מה שקורה זה ככה... ההצתה שלך מאוחרת מידיי, והתערובת שמגיעה מהקרבורטור לא נכונה (קשה לי להגיד לך אם היא עשירה או עניה מידיי). עוד דבר שמומלץ לבדוק, זה אם יש לך "בריחות" מהאגזוז, ז"א אם המערכת לא אטומה. גם זה יכול לגרום לבק פייארים. ערב נמוך לכלום.

פיצוצים= כוון הצתה, תערובת דלק לא נכונה...

כוון שסתומים לא אוטמים, ובריחות גזים בצינור ומערכת פליטה לא אטומה, כדברי רועי. בברכה צביקה

max2

New member
בק פייר- פרוש

בק פייר זהוא פיצוץ שלא בא ממערכת הפליטה אלא דוקא היניקה, הכוונה היא לפיצוצים ואף לדלקה בסעפת היניקה.

הקטע הוא שזה לא רק פיצוצים.

האוטו פשוט חלש, לא זז. עליות שאני בדרך כלל עושה על 50-60 אני בקושי עושה על 30 קמ``ש. זה לא יכול להיות משהו חמור יותר?

The Red Baron

New member
זה מובן

בדרך כלל הצתה מאוחרת \ לא תקינה\ תערובת לא נכונה שלק אוויר\ בעיה בשסתומים תשפיעה תשפיע על הסחיבה . הפיצוץ אמור להיות רק בתוך הבוכנה

1302 MAED MAN

New member
חברה יש לי בעיה דומה....

במקרא שלי הבקפייר נוצר ביגלל האגזוז .איזה השפע יש על המנוע ומה הנזק שיכל להיות ? חוץ מיזה הרכב יושב על טורים יפים ובטורים גבוהים המנוע ניחנק ומקרטע ובפימפומים בגז המנוע קצת מיתיצב לשניה שתיים? דברו איתי

idan578

New member
בעיה דומה שנפתרה

הייתה לי בעיה דומה שנפתרה על ידי כיוון הצתה ובנוסף גם שיפוץ הקרבורטור אצל צביקה התותח מב"ש הגעתי אליו ממש מומלץ ולגבי הסחיבה יכול להיות שזה בגלל הסשתומים אצלי לא היו מכוונים טוב אם זה חיפושית גרמנית 1300כמו אצלי אז הכיוון זה 15 מ"מ ויכולה להיות שיש בריחה של קומפרסיה שגורמת לאי סחיבה. מומלץ גם לבדוק את הפלגים יכול להיות שהם דפוקים לדוגמא אצלי אחד נשבר לחצי ועליתי על זה רק אחרי שבדקתי אותם במקרה.

1302 MAED MAN

New member
תודה אחי אבל הבעיה היתה בפלטינה והכבל.....

וביזכות הגדול מכולם היה לי ממש פשוט לטפל בבעיה........

אושרי

New member
אחד הפלגים לא מעביר ניצוץ

האוטו לא סוחב כי רק 3 בוכנות עובדות-שאריות הדלק מאותו הצלינדר ניצתות מחום האגזוז ונוצרות מה שפעם קראו-רעימות במפלט.

במקום לתהות באם זה כן הסיבה...

לא יותר פשוט, באמצעי פשוט, על ידי הוצאת חוט הצתה, בזמן פעולת המנוע, ממכסה המפלג, ולפי קצב פעולה של המנוע, לאבחן, האם אכן הבעייה קשורה לחוט הצתה לקוי, פלג רטוב בשמן/ מקוצר, או שסתום שרוף? בברכה צביקה

עוד משהו.

כשיש פיצוץ המנוע מרגיש כאילו לרגע מישהו סגר לי את הסוויץ. זה מסתדר עם כל התיאוריה עד עכשיו?

למעלה