פיצוץ באפק

וואי..נשמע מפחיד....

זה מזכיר לי שתמיד כשיש משהו גדול אצלנו בקיבוץ (ואם הוא גם רע-מה טוב) אז כולם במשך 24 שעות מדברים רק על זה. וכל אחד עם התאוריות שלו ואיפה שהוא היה כשהוא שמע גם עם זה לא קשור אליו בכלל (למשל תאונת דרכים של מישהו מהקיבוץ וכד')... לא יודע זה תמיד משעשע אותי איך אנשים מעסיקים את עצמם כשמעשמם להם.. בקיצור, מזל שזה נגמר ככה. זה היה יכול להיגמר הרבה יותר זוועתי..

chile776

New member
אנחנו בחיים

וול, רובנו. חלקנו הקטן נותר בלי בית, וחלק אחר בלי תריסים בבית. אה, וסדקים הם נחלת הכלל.

The Peanut

New member
אכן מפחיד ../images/Emo12.gif

ואפילו התנפצה לי המנורה בחדר. אבל לפחות הפעם הכלבה שלי לא ברחה. אבל שמעתי שכלב אחר לא היה כל כך בר מזל, ונמחץ על מכונית

MsUnderstood

New member
../images/Emo99.gifמה את עושה פה?!../images/Emo99.gif

גינגל בסדר?? יאאא מה את עושה פה?!

איבד עין

את הרכב (120 אלף שקל) וגם סחורה בשווי מאות אלפי שקלים, אם לא יותר. לא הייתי מתחלף איתו.

נגדיל ראש

מחר תקבלו תמונות מהמקום, או מה נשאר ממנו. בתנאי שהשוטרים לא יסלקו אותי שוב ("מה זה פה, גן ילדים???").

לא יהיו תמונות

אמנם צילמתי הבוקר, אך אם אקטין אותך לפחות מ-250K, האיכות תפחת משמעותית. בכל מקרה, ההרס עצום. הפיצוץ בלול הרג אלפי תרנגולות, אך אלפים אחרים שרדו. הבוקר פינו את המתים ואת החיים. החיים נתפסו בברוטליות ברגליים ובכנפיים והושלכו לתוך מכולה בעודם בחיים. נגזר עליהם להחנק למוות. האכזריות האנושית אינה יודעת גבולות, התתייחסות ליצור חי כאל חפץ מקוממת ובלתי נסבלת. אני מאחל לענף הלול, שימשיך לספוג הפסדים, עד שילמד להתייחס בכבוד אל יצורים חיים שאינם בני אדם.

The Peanut

New member
באמת שואה

היום בבוקר ראינו אותם זורקים את התרנגולות לפח. זונות

MsUnderstood

New member
כפערליך,עוד שניה יהרגו אותך בגלל

שאמרת שואה,תשאלי את יואב (הבהרה,אני לא תמכי בה שהיא אמרה שואה) ואני מתרגלת שאת כותבת פה,זה לא בסדר..

את רומזת שאני רוצח?

אין צורך לרמוז. אפשר להגיד בצורה חד-משמעית. אני לא מתבייש - זו פרנסה טובה. אני מקדיש לך את הסרטון הבא.

MsUnderstood

New member
אני מתכוונת שבכלליות אנשים פה לא

אוהבים את זה.. ואח"כ תזכיר לי לראות את הסרטון הזה.. אפקניקים זה משו...

chile776

New member
יואב קיבל מספיק ביקורת,

תודה ולהתראות. מי בא לביבר הזכוכית היום???

למעלה