פיצול אישיות

tipaKtana

New member
פיצול אישיות

היי, אני חדשה פה, ובזמן האחרון החלטתי להתחבר לעצמי, להקשיב לעצמי. אבל מה קורה כשהראש אומר משהו אחד והלב סותר אותו? אחרי מי ללכת ומה לעשות?

איל באש

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo23.gif../images/Emo140.gif

ברגע שיש קונפליקט זה אומר שמשהו לא כשורה. אם הלב אומר משהו ואז הראש קופץ בראש ומתחיל ויכוח, זה סימן שהלב צודק ואנחנו רק מנסים לשכנע את עצמנו. אם להפך אז זה אומר שאנחנו שוב צודקים ומנסים לשכנע את עצמנו. הפתרון הוא הקשבה!!! לרבים מאיתנו קל להקשיב לראש ולא קל להקשיב ללב. מומלץ מאוד להקשיב ללב , לאינטואיצייה, וללכת על פייה. להיות בקיצוניות של רק ראש בלי לב ולהפך , לא מוביל אותנו לתחושת שלווה והבנה, רק לבלבול והדחקה. מומלץ לשלב שכל ברגש, מומלץ להקשיב לרגשות.

tipaKtana

New member
תודה

זה נראה כאילו שיש שחור או לבן, ראש או לב, זצלי זה לא ההחלטות שאני יעשה חצי מזה וקצת מפה, לשלב, זה לא עובד :( לרוב אני פשוט מדחיקה את זה, עד שאין לי בריר ואני עושה משהו בלי לחשוב בכלל, העיקר לא להחליט ולא להציב את עצמי בפני קונפליקט שאני לא יכולה לצאת ממנו

ישלישם

New member
../images/Emo23.gifאם הראש אומר x../images/Emo13.gif

והלב אומר y, אם הראש מושך ימינה, והלב מושך שמאלה, הפחד הוא השולט בנו, לא האהבה. האהבה אומרת, הייה מי שאתה, הקשב לרגשותיך, והערך אותם, תכבדם, התחבר למהותך. הפחד אומר, אני רוצה לשלוט או להישלט, כי אני לא מאמין באהבה, אין אהבה בעולם, יש רק צרכים, אגו - אגואיסטיים, ואני לא מאמין באהבה, אבל אני מאמין שאחרים, יום יבוא, יתנו לי את מה שאי-פעם נמנע ממני, יאשרו שאני ראוי. את ראויה (כי מי לא
?), והאהבה היא הכוח החזק ביותר ביקום, לא הפחד, גם אם הוא חזק, האהבה חזקה ממנו. בברכת האהבה המחברת עמוק בין כולנו, סיגל

tipaKtana

New member
צודקת

אני באמת מפחדת אני מפחדת לטעות, מפחדת שהטעות הזאת תעלה לי ביוקר :(

טיפה קטנה../images/Emo13.gif../images/Emo29.gif

חלק מהחיים זה טעויות. כולנו עושים טעויות. זה דבר לגיטימי לחלוטין. זה בסדר. לומדים מטעויות. בהצלחה

איל באש

New member
האי וודאות הכי ודאית../images/Emo45.gif

אם תחזיקי חזק מפחד לאבד או לטעות זה לא יעזור לך, ככה את רק מקבעת את הפחד יותר חזק. אם את מסוגלת לאזור אומץ ולעשות שינוי, את משחררת פחד . את מחזיקה אוויר!!! אין לך כלום בידיים חוץ מפחד שלא יהיה לך. שחררי.

למעלה