פיצולים

o m e r34

New member
פיצולים

התכתבנו במשך תקופה קצרה, מסרים חריפים, מצחיקים, מלאי השראה. כל כך ציפיתי לקרוא אותה. כל כך נדלקתי על השנינות החריפה שלה. די מהר עברנו לטלפון, השיחות היו עם פחות פלפל אבל די נעימות. זורמות אבל בלי "קריצה" כמו שהיתה ההתכתבות השנונה בינינו. היום נפגשנו. זאת שישבה מולי לא התחברה לי לא להיא מהמסרים ולא לזאתי מהשיחות טלפון. דג. פשוט דג. כמעט ולא דיברה, רק בהתה בי בעיניים, בקושי חייכה, היתה עצורה. ואני שואל את עצמי: "זאת אותה אחת??" בדרך הביתה, עדיין שואל את עצמי מה היה שם, "אולי לא ממש התלהבה", מקבל SMS: "היה ערב מקסים!" התבלבלתי לגמרי.

שקוף

להתכתב ולדבר מאחורי המסך זה שונה מאוד אחר כך כשמכירים את האדם לוקח זמן לשבור את הקרח ואם תתאמץ קצת בטוח תמצא את אותה אחת שהתכתבת איתה

ע פ ר ל ה

New member
sms הוא לא קנה מידה לכלום

אולי סתם מתוך נימוס או מבוכה,הכל ייתכן. בכל אופן,שיהיה לו בהצלחה.

shemesh22

New member
חומות של תקווה

שאלה: ואתה היית אותו אחד שנון, חריף ומצחיק בדייט? לפעמים הכל זה עניין של אינטרקציה וריקוד... ולפעמים המבוכה בונה חומות, לפעמים מספיק חיוך, לפעמים מבט, ולפעמים פשוט אין את זה. אכן מבלבל

ע פ ר ל ה

New member
אכזבה

המסך המשכר המשקר המתעתע... אוחחחח מכירה את זה מהעבר הרחוק... מבינים מדוע אני כל כך בעד פגישה אקראית?

d a n i e l s 5

New member
מוכר וידוע....

המעבר מההכתובים... אז כן, יש כאלה שיש להם את זה בכתובים, ואז במפגש פנים מול פנים אופס הופכים להיות אילמים, זה לא אומר שהם באמת אילמים אבל בהחלט לוקים ב- "הלם המפגש". לפעמים כדאי לתת צ'אנס כי אחרי ההלם האיש/ה מהכתובים יופיע שוב. מקווה שלא תתבדה.....כי אז זה באמת מבעס.

יערית

New member
עוזרת לך באייקון

|נ שיקה| עכשיו תנסי את לכתוב ללא רווחים בתוך הקווים

יערית

New member
ובכל זאת

לפעמים לאנשים קל יותר להיתחבר לעצמם מאחורי..עצמים למינהם :טלפון,מסך,וילון,חומה,מסיכות... צ'אנס נוסף לבדוק את הדגיגה,אני בעד

shemesh22

New member
בכל הכבוד ויש כבוד

דגיגה צרם לי בעין, מיד דמיינתי אותה עושה בלו בלו בלו...

למעלה