פיצוליישן

פיצוליישן

היי, כמה טוב לראות אותך -ביי? היי -ביי? אמרתי היי י'חירשת - אהההההההההההההה היי מה נשמע? -מה נשמה? ממתי את קוראת לי נשמה? לא לא, מה שלומך? <צועקת באוזן שלה> - אה אה בסדר לא צריך לצעוק...הכל בסדר אחלה... -אני לא אוהבת חומוס של אחלה
-מה נשמה ממתי את קוראת לי נשמה לא לא, מה שלומך <צועקת באוזן שלה> - אה אה בסדר לא צריך לצעוק...הכל בסדר אחלה... -אני לא אוהבת חומוס של אחלה אה...את שומעת - לא... אה יופי, כי יש אנשים שלא שומעים <ציטוט של ילד אחד מהשכבה...>, הקיצר...אה...מה זה התלבטתי בין סאונד אוף אנדרגראונד לבין נו גוד אדוייס - מה זה? נו אדוייס? נו גוד אדוייס....טוב עזבי... -מה????? התלבטתי בין שני השירים הללו נו. מה? את יודעת מה? - מה?????? suck my dick -if u had someone bitch -buma numa numa yee eeeee maya heeeee - maya huuu maya haaaa -maya haha bye חירשת - מה ביי?

ממממממממגגממגגגת ח ח ח ח

היי, כמה טוב לראות אותך -ביי? היי -ביי? אמרתי היי י'חירשת - אהההההההההההההה היי מה נשמע? -מה נשמה? ממתי את קוראת לי נשמה? לא לא, מה שלומך? <צועקת באוזן שלה> - אה אה בסדר לא צריך לצעוק...הכל בסדר אחלה... -אני לא אוהבת חומוס של אחלה
לא לא, מה שלומך <צועקת באוזן שלה> - אה אה בסדר לא צריך לצעוק...הכל בסדר אחלה... -אני לא אוהבת חומוס של אחלה אה...את שומעת - לא... אה יופי, כי יש אנשים שלא שומעים <ציטוט של ילד אחד מהשכבה...>, הקיצר...אה...מה זה התלבטתי בין סאונד אוף אנדרגראונד לבין נו גוד אדוייס - מה זה? נו אדוייס? נו גוד אדוייס....טוב עזבי... -מה????? התלבטתי בין שני השירים הללו נו. מה? את יודעת מה? - מה?????? suck my dick -if u had someone bitch -buma numa numa yee eeeee maya heeeee - maya huuu maya haaaa -maya haha bye חירשת - מה ביי? את חתיכת גוש בשר מעוות -מה? מה ששמעת?!!!!! -הלו? הלו???

sapir aloud555

New member
../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אבל..הקודם היה יותר טוף..חבל שנמחק

למעלה