פיצוי אחרי כישלון

שושה7979

New member
פיצוי אחרי כישלון

נאמר לי שלא מגיע לי שום פיצוי - רציתי לדעת ממכן באיזה מסלולים מקבלים פיצוי ובאיזה מקרים מקבלים פיצוי. אמרו לי שהיו לי עוברים מדהימים
.

מקבלים פיצוי רק כשלא נתנו מה שהבטיחו לא יודעת מה היה בהסכם שלך...
בכל מקרה צר לי לשמוע על הסיטואציה...

אפשר לקבל פיצוי אם את מרגישה שלא קיבלת תמורה נאותה לכסף

זה לא כתוב בחוזה אבל זה תלוי במשא ומתן.
בתרומה הראשונה הבטיחו לי 2 עוברים מינימום , יצאו 6 עוברים יפים אך הטריים לא נקלטו ו4 המוקפאים לא שרדו הפשרה.
קיבלתי פיצוי של 2 עוברים טריים נוספים (שגם לא נקלטו)
אבל חייבת לציין שהפיצוי ניתן רק לאחר שהבעתי את מורת רוחי וביקשתי פיצוי מהרופא המטפל, ולא מיוזמתם.

שושה7979

New member
תגובה לפיצוי

אני כביכול קיבלתי לפי החוזה 4 עוברים במסלול של 8 ביציות (מוקפאים) . אני לא מצליחה להבין איך הם מחליטים שהביאו לי 4 עוברים יפים. בשניים הראשונים שעשו החזרה אם תסתכלי בהתכתבות הקודמת שלי לגבי החזרה ראשונה כתבתי שהבדיקה הביתית הראתה הריון ובדיקת שתן יצא ע5 בטא ואני מצטערת שלא עשיתי בדיקות דם מהיום העשירי כי כנראה שזה היה הריון כימי שנפל כמו ההריון בהחזרה השניה. אני לא מצליחה להבין מבחינת ההגיון שלי איך אנחנו מקבלות ביציות של בחורות צעירות וההריונות לא נקלטים ? מי מבטיח לי שהביציות היו תקינות ? הבעיה שלי שעמדתי מול צוות רופאים ולא מול רופא אחד. כך שאין לי למי לפנות. פשוט מנהלת הפרוייקט הודיעה לי שלא מגיע לי פיצוי. כמובן שאת המסלול הבא אני לא עושה דרכם. התאכזבתי מאד.

האם קיבלת דוח לגבי איכות העוברים? ואם יש לך סימן שאלה אם היה הריון כימי שווה לעשות בירור אצל פרופ' קופרמינץ

שושה7979

New member
תגובה לפיצוי

היא אמרה לי בע"פ. לא מסרו לי דו"ח של האיכות עוברים. היא אמרה לי שאם אני רוצה דו"ח מעבדה עליי לחתום על ויתור סודיות.

מה הקשר של ויתור סודיות? את קיבלת את העוברים לא? הם שלך....
התנהלות מוזרה..

שרית799

New member
מאד מאד מוזר !

מוזר מאד ומריח לא טוב !!!
אגב השמועה אומרת שבידר בכלל לא עובד יותר עם אסותא

זו לא שמועה. אלה באמת שני מסלולים שונים.

מסלול של רמת החייל עם צוות הרופאים של אסותא, ומסלול בידר-לברון.

שושה7979

New member
תגובה לויתור סודיות

אין לי מושג למה היא התכוונה בנושא של ויתור סודיות. התנהלות מוזרה. אני לא יחידנית
אני עם בעל בסיטואציה הזו. בכל מצב כבר אין לי הרגשה טובה בסיפור הזה כלומר לא בא לי להמשיך דרכם. אני רק מצטערת שלא הכרתי את הפורום הזה קודם ואת ההמלצות שלכם לפני שחתמתי על חוזה. אני יצאתי מאוכזבת אבל ממה שקראתי בפורום הזה יש בנות שברוך השם נקלטו להריון תקין וכנראה מרוצות מההתנהלות שלהם.

תפני למנהל מחלקת IVF של רמת החייל ותדברי איתו

ולגבי דוח המעבדה, אני גם לא מבינה על מה צריך לחתום? ביקשו ממני לחתום על טופס כזה בIVF הרגיל שעשיתי ברמת החייל בגלל בן זוגי. האם את עם בן זוג או יחידנית?

למעלה