פיצויי פיטורין

מצב
הנושא נעול.

sr123456

New member
פיצויי פיטורין

פיצויי פיטורין
שלום, רציתי לברר לגבי חישוב הותק לצורך פיצויי פיטורין: 1. מתוך כ- 4 שנים שאני עובדת, עבדתי כשנה 35 שעות שבועיות בלבד. לא הוגדרה לי באותה עת משרה חלקית, אך קיבלתי רק תשלום עבור החלק היחסי שעבדתי ( כלומר - לא תמורת שעות חופשה). האם בחישוב הותק יסתכלו על כך שמדובר בתקופה קצרה יותר מה- 4 שנים בהן אני מועסקת? 2. האם תקופת הסטאז' נכנסת לותק לצורך הפיצויים? תודה

sr123456

New member
המשך...

פיצויי פיטורין
שלום, רציתי לברר לגבי חישוב הותק לצורך פיצויי פיטורין: 1. מתוך כ- 4 שנים שאני עובדת, עבדתי כשנה 35 שעות שבועיות בלבד. לא הוגדרה לי באותה עת משרה חלקית, אך קיבלתי רק תשלום עבור החלק היחסי שעבדתי ( כלומר - לא תמורת שעות חופשה). האם בחישוב הותק יסתכלו על כך שמדובר בתקופה קצרה יותר מה- 4 שנים בהן אני מועסקת? 2. האם תקופת הסטאז' נכנסת לותק לצורך הפיצויים? תודה
המשך...
שכחתי גם לשאול לגבי תקופות חל"ת שלקחתי - גם לצורכי לימודים וגם לאחר חופשת לידה - האם מתחשבים בהן לצורך הותק?

חל"ת לצורך חישוב פ.פיטורים

המשך...
שכחתי גם לשאול לגבי תקופות חל"ת שלקחתי - גם לצורכי לימודים וגם לאחר חופשת לידה - האם מתחשבים בהן לצורך הותק?
חל"ת לצורך חישוב פ.פיטורים
א. לצורך חישוב פ.פיטורים יש לקחת את מספר חודשי עבודתך חלקי 12 חודשים כפול "המשכורת הקובעת שלך" ב. תק' הסטאז' לא נכללת לצורך חישוב פ.פיטורים, וזאת בהנחה כי מדובר על עו"ד. דווקא לגבי עובדי שף וכו' הפסיקה קובעת אחרת, אז זה חשוב לדעת לאיזה סוג סטאז' התכוונת והאם זה נחשב בגדר יחסי עובד-מעביד או לא ג. חל"ת מעצם הגדרתו קובע כי העובד שומר על הוותק שהיה לו עד כה, אך לא צובר וותק חדש במהלך אותה תק' ד. לעומת זאת, בחופשת הלידה 012 שבועות9 את צוברת וותק לצורך פ.פיטורים ודמי הבראה

מצב
הנושא נעול.
למעלה