פיצויי פיטורים

מצב
הנושא נעול.

maya 25

New member
פיצויי פיטורים

פיצויי פיטורים
יש לי ביטוח מנהלים מזה כשנה וחצי לפני כמעט חודש התפטרתי ובתלוש המשכורת האחרון שלי לא קיבלתי שום פיצויי פיטורין איך אפשר לבדוק אם אכן מגיע לי לפי חוק למרות שהתפטרתי ולמי אפשר לפנות עו"ד וכולי....כדי לקבל את הכסף שמגיע לי אם מגיע?

פיצויי פיטורים

פיצויי פיטורים
יש לי ביטוח מנהלים מזה כשנה וחצי לפני כמעט חודש התפטרתי ובתלוש המשכורת האחרון שלי לא קיבלתי שום פיצויי פיטורין איך אפשר לבדוק אם אכן מגיע לי לפי חוק למרות שהתפטרתי ולמי אפשר לפנות עו"ד וכולי....כדי לקבל את הכסף שמגיע לי אם מגיע?
פיצויי פיטורים
מדוע לדעתך מגיעים לך פיצויי פיטורים, אם התפטרת?

maya 25

New member
בגלל הביטוח מנהלים

פיצויי פיטורים
מדוע לדעתך מגיעים לך פיצויי פיטורים, אם התפטרת?
בגלל הביטוח מנהלים
החברה הפרישה לביטוח מנהלים פיצויים כאלה למקרה של פיטורין אז בגלל שאני התפטרתי הם לא אמורים לשלם לי?

שיר ורד

New member
פצויי פיטורים

בגלל הביטוח מנהלים
החברה הפרישה לביטוח מנהלים פיצויים כאלה למקרה של פיטורין אז בגלל שאני התפטרתי הם לא אמורים לשלם לי?
פצויי פיטורים
אם מגיעים לך פצויים, החברה אמורה לשלוח מכתב שחרור לביטוח המנהלים. אחרת, היא רשאית למשוך את כספי ה]צויי (והיא תחויב במס על כספים אלו).

maya 25

New member
ואיך אני אמורה

פצויי פיטורים
אם מגיעים לך פצויים, החברה אמורה לשלוח מכתב שחרור לביטוח המנהלים. אחרת, היא רשאית למשוך את כספי ה]צויי (והיא תחויב במס על כספים אלו).
ואיך אני אמורה
לדעת מה היא עשתה בסופו של דבר כי בתלוש האחרון לא מזמן קיבלתי רק הבראה וחופשה מה גם שיש כספים בביטוח מנהלים שאני הפרשתי מעצמי גם את זה אני לא אמורה לקבל??????

שיר ורד

New member
למה לא תשאלי

ואיך אני אמורה
לדעת מה היא עשתה בסופו של דבר כי בתלוש האחרון לא מזמן קיבלתי רק הבראה וחופשה מה גם שיש כספים בביטוח מנהלים שאני הפרשתי מעצמי גם את זה אני לא אמורה לקבל??????
למה לא תשאלי
את כספי התגמולים, בדרך כלל אי אפשר למשוך לפני גיל פרישה, בלי לשלם מס גבוה מאוד. פני לחברת הביטוח לברור תנאי השמיכה, אם בכלל אפשריים.

מצב
הנושא נעול.
למעלה