פיצויי פיטורים

מצב
הנושא נעול.

Sensimilia

New member
פיצויי פיטורים

פיצויי פיטורים
שלום, אני מבקש לדעת איך מחשבים פיצויי פיטורים לעובד על בסיס שעתי. האם יש לתשלום הנסיעות מרכיב בחישוב הפיצויים? אשמח לקבל תגובה מקצועית ומהירה

באיזו מהירות אתה רוצה את התשובה?

פיצויי פיטורים
שלום, אני מבקש לדעת איך מחשבים פיצויי פיטורים לעובד על בסיס שעתי. האם יש לתשלום הנסיעות מרכיב בחישוב הפיצויים? אשמח לקבל תגובה מקצועית ומהירה
באיזו מהירות אתה רוצה את התשובה?
ומה מידת המקצוענות המבוקשת? אם אתה מוכן למהירות שלי ולחוסר המקצועיות שלי - קבל את תשובתי: 1. פיצויי פיטורים לעובד על בסיס שעתי מחושבים לפי ממוצע השתכרותו ב-12 חודשי עבודתו האחרונים. 2. אם תשלום הנסיעות הוא אכן החזר הוצאות נסיעה (ולא איזו פיקציה של הגדלת שכר) - אז אין הוא נכלל בבסיס לחישוב הפיצויים.

Sensimilia

New member
תודה אבל ברצוני לקבל פירוט

פיצויי פיטורים
תודה אבל ברצוני לקבל פירוט
נוסף בנוגע לחישוב, מהו התרגיל שלפיו מחשבים את הפיצויים?

Sensimilia

New member
שאלה אחרונה בנושא...

מוצאים את הממוצע ומכפילים
בוותק
שאלה אחרונה בנושא...
לגבי הממוצע- מה לגבי חודשים שבהם לא עבדתי או עבדתי פחות...איך החישוב מתבצע כך? ומהו הוותק?

שיר ורד

New member
תשובה

שאלה אחרונה בנושא...
לגבי הממוצע- מה לגבי חודשים שבהם לא עבדתי או עבדתי פחות...איך החישוב מתבצע כך? ומהו הוותק?
תשובה
לגבי חודשים בהם לא עבדת או עבדת חלקית - ההפסד שלך. אם בחלק מהתקופה עבדת במשרה מלאה או במשרה חלקית (אך לא לפי שעות) החישוב יעשה בצורה אחרת המפרידה בין תקופות של עבודה לפי שעות לבין תקופות של עבודה במשכורת עם חלקיות משרה שונה. ותק - שימוש במינוח מבלבל. הכוונה למשך תקופת עבודתך אצל המעסיק עד לפיטורים.

מצב
הנושא נעול.
למעלה