פיצה

שלום21

New member
פיצה

שלום לכולם, אני די חדש בפורום .ראשית אני מאד נהנה לבקרכם ולהחשף למטעמים חדשים. כמו כן אני זקוק לעזרה .יש בכוונתי להתנדב ולעשוות סדנת פיצה .משך הסדנא : 40.האם ילדים בני 4-6 יכולים להכין פיצה בזמן הזה ( בהנחה שאת הרוטב אני מכין מבעוד מועד) והאם למישהו יש מתכון כזה -פיצה אישית לילדים שלא דורשת התפחה ולא קשה ללישה.כמו כן אשמח למתכון של רוטב פיצה האהוב על ילדים. תודה מראש ושבוע טוב!!

pirge

New member
מאפינס פיצה אישי ללא שמרים

מאפינס פיצה מהירה ללא שמריםו pirge / בישול לילדים [מצורף קובץ jpg] ו 10:29 | 27/03/07 מאפינס פיצה אישי - מהיר ללא שמרים (בצק חלה) מאת:פירגה 8 מאפינספיצה -- אישיים האפיה בתבנית מאפינס סיליקון בצק: כוס קמח תופח (לא כוס גדושה) מיכל אשל או יוגורט או שמנת חמוצה מעט מלח לערבב. הבצק מאד דבקי. לשים כמות של כף (לא גדושה) בתחתית המאפינס ולאפות כ-15 או 20 דקות עד שזהוב ונוטה לחום (הבצק אפוי) מלית: לטגן במחבת: בצל קצוץ ולהזהיב ב-4-5 כפות שמן זית. להוסיף: 2\\1 כוס תירס 2\\1 קופסה טונה קטנה בלי השמן - אפשר יותר. 2\\1 מארז פטריות חתוכות לפרוסות ------- או שלל צבעים פלפלים גמבות כף רסק עגבניות כף קטשופ מלח,פלפל שחור,עשבי תיבול מעט מים. לבחוש דקה או שתיים ולהוריד מהאש. לשטח מעל לבצק האפוי כף גדושה מלית לפזר מעל למלית בנדיבות גבינה צהובה מגוררת לקשט בזית שחור מגולען-- או פטריה (מהפטריות שטוגנו במחבת) לאפות שוב בחום 175 מעלות כ-20 דקות נוספות— או עד שהגבינה מבעבעת ומתחילה לקבל צבע נוטה לחום. תהנו

שלום21

New member
נראה נהדר ,אבל....

זה נראה נהדר אולם אני חשבתי יותר בכיוון פיצה .כלמור בצק ,רוטב וגבינה . בכל אופן תודה רבה.

pirge

New member
פיצה מחלבות גד ללא התפחה

אצלי מאד אהבו הבצק יוצא קריספי ולא רך. 07:51 | 11/10/04 פיצה ל-5 סועדים ממחלבות גדו pirge / מתכונים ו בצק: 2 כוסות קמח כף שמרית כפית סוכר 4\\1 כפית מלח כף שמן זית 2\\1 1 כוסות מים פושרים רוטב: 300 גרם מוצרלה מגוררת גד 3\\1 קופסה עגבניות מרוסקות כפית אורגנו קורט פלפל גרוס 4\\1 כפית סוכר 4\\1 כפית מלח ההכנה: מערבבים את חומרי הבצק ולשים היטב לבצק צמיגי ונוח. מניחים בתבנית ניר אפיה ומורחים עליו כפית שמן זית. משטחים את הבצק על ניר האפיה המשומן. מערבבים את חומרי הרוטב ל ל א ה ג ב י נ ה. יוצקים ומפזרים את הרוטב באופן שווה על הבצק. מפזרים למעלה את הגבינה. אופים כ-12 דקות בחום 200 מעלות. כדאי לעטר בתוספות: זיתים: רצועות גמבה: בצל:....

שלום21

New member
פיצה

תודה רבה. כמה זמן לפי דעתך משך ההכנה ?( מדובר בילדים בני 4-6 ללא עזרת מבוגרים).ברצוני שהם יכינו בעצמם את הבצק.

pirge

New member
הכנה מהירה ואפיה קצרה .לא צריך להתפיח. יש

לערבב את חומרי הבצק ומיד לשטח בתבנית. לא מתפיחים. צריך קצת להתעקש עם הבצק כי הוא כל הזמן מתכווץ בחזרה.אז צריך למתוח עד שיכסה את כל התבנית. למרוח ברוטב ולכסות בגבינה. אפשר להשתמש ברוטב פיצה מוכן. גם האפיה קצרה. נראה לי שיתאים מאד. מה אתה אומר?

pirge

New member
../images/Emo124.gif תיקון טעות בפיצה מחלבות גד../images/Emo41.gif

מחלבות גד ללא התפחהו pirge ו 19:46 | 27/05/07 אצלי מאד אהבו הבצק יוצא קריספי ולא רך. 07:514 כוסות קמח ולא 2 כמו שהיה רשום. בוודאי הייתם מבחינים שהבצק רך מדי.........סליחה | 11/10/04 פיצה ל-5 סועדים ממחלבות גדו pirge / מתכונים ו בצק: 4 כוסות קמח כף שמרית כפית סוכר 4\\1 כפית מלח כף שמן זית 2\\1 1 כוסות מים פושרים רוטב: 300 גרם מוצרלה מגוררת גד 3\\1 קופסה עגבניות מרוסקות כפית אורגנו קורט פלפל גרוס 4\\1 כפית סוכר 4\\1 כפית מלח ההכנה: מערבבים את חומרי הבצק ולשים היטב לבצק צמיגי ונוח. מניחים בתבנית ניר אפיה ומורחים עליו כפית שמן זית. משטחים את הבצק על ניר האפיה המשומן. מערבבים את חומרי הרוטב ל ל א ה ג ב י נ ה. יוצקים ומפזרים את הרוטב באופן שווה על הבצק. מפזרים למעלה את הגבינה. אופים כ-12 דקות בחום 200 מעלות. כדאי לעטר בתוספות: זיתים: רצועות גמבה: בצל:....

Y A E L I 37

New member
ברוך הבא ../images/Emo140.gif

לדעתי אמץ את המתכון של פירגה. נראה קל הכנה וטעים. בהצלחה... יעלי

sher019

New member
לפיצה ,האם אפשר גבינה מלוחה במקום הצהובה ?

רוצה להכין עם עגבניות ועם גבינה מלוחה , השאלה שלי,האם זה יצא טעים בגבינה המלוחה במקום הגבינה הצהובה ?

למעלה