פיצה

FreakOfNature

New member
פיצה../images/Emo26.gif

שלום לכולם
אני מעוניין להכין פיצה עם גבינה לבנה ולא צהובה, ורציתי לדעת איזה גבינה לבנה תיתן טת התוצאה הטובה ביותר על הפיצה.
רבה

yifatushc

New member
הכוונה לגבינה לבנה רכה? ../images/Emo12.gif

או לגבינה קשה מפוררת, כמו בולגרית, פטה, צפתית, וכד'? גבינה לבנה רכה, לי אישית לא כל כך מסתדרת עם פיצה... למרות שבטוסט דווקא אפשר לשים גבינת שמנת... בקיצור, אשמח לשמוע באמת למה התכוונת.
יפעת

hogo26

New member
אפשר בבצק עם יוגורט

יש בצק פיצה עם יוגורט, ואפשר לשים טיפות מפוזרות של גבינת שמנת, או גבינה רכה אחרת, זה לא יצא אותו דבר בטוח, אבל אולי יצא טעים,

A L I N E1

New member
../images/Emo78.gifבצק פיצה קל ומהיר הכנה

היי הוגו הנה לך בצק פיצה עם אשל ,,,,חומרים: 2וחצי כוסות קמח תופח 2 גביעי אשל, אופן ההכנה: מערבב הכל יחד לעיסה חלקה (אין צורך המערבל) משמן תבנית אפייה, על מנת להחליק להשטיח את הבצק בצורה קלה ואחידה עליך להרטיב את היד בכל פעם שאתה משטיח מהבצק וכך עד שכל התבנית מכוסה בצק. הרוטב: בסיר מחממים כ 1/4 כוס שמן קוצצים בצל גדול או 2 בינוניים דק דק ומוסיפים לשמן החם, בוחשים עד שהבצל מזהיב, מוסיפים 2 קופסאות רסק עגבניות פלפל לבן, מלח אורגנו ביד נדיבה או לפי טעם אפשר לא חובה כפית אבקת מרק עופ כ-11/2 כוסות מים ונותנים לזה לרתוח, מורידים מהאש ומורחים על הבצק, מגררים גבינה צהובה ביד נדיבה מקשטים בזיתים שחורים או ירוקים, ולתנור על חום 180 מעלות(שחומם מראש כמובן) בהצלחה......ובתאבון ממממממ יאמיייי ALINE

hogo26

New member
אני ארשום מחר בצק פיצה מיוגורט

יש ממש בצק טעים לפיצה מיוגורט,

yifatushc

New member
שאלות לגבי בצק האשל

נשמע סבבה, אבל האם אין צורך בשמרים? ושאלה נוספת: האם אפשר להשתמש בקמח מלא במקום רגיל? תודה! יפעת

FreakOfNature

New member
לא נראה לי שגבינה לבנה רכה תתאים

פשוט חבר של אחותי לא אוכל גבינות צהובות, אז חשבתי להכין פיצה עם גבינה לבנה ורציתי המלצות.

hogo26

New member
אז גבינות לבנות קשות,

כמו מוצרלה-פרמז'ןובולגרית חשבתי שהתכוונת לגבינות קשות

yifatushc

New member
אני אישית ממליצה על-

בולגרית טובה, או מוצרלה עסיסית... אני לא יכולה לעמוד בפניהן...כמה שהן טעימות!! ועל אחת כמה וכמה על פיצה.
גם יכולים להשתלב איתן רוטב פסטו ביתי, עגבניות מיובשות בשמן זית וזיתים שחורים. ממש תענוג לחך...
יפעת

FreakOfNature

New member
../images/Emo51.gif על העצות../images/Emo70.gif

מה דעתך על שילוב של כמה גבינות על הפיצה
האם את חושבת שזה יניב תוצאה טובה
שוב

yifatushc

New member
במסעדות אפשר להיתקל הרבה

בפסטות או לזניות עם 4 סוגי גבינות, וכן גם פיצות עם סוגים שונים של גבינות. תנסי ריקוטה-בולגרית-פרמזן... יפעת

למעלה