פיצה סלסה

פיצה סלסה

מישהו יודע אם בפיצה סלסה בת"א חזרו למכור גם פיצות נטולות גלוטן?!??? אוף זה ממש חסר לי

../images/Emo4.gif למיטב ידעתי- לא

איך שחזרתי לארץ זה היה אחד המקומות הראשונים שהתקשרתי אליהם, כי עוד באוסטרליה קראתי על הפיצה הזו בנחלה אבל לצערי הם כבר ניתקו מגעים עם נטורל קייקס ויותר לא משווקים פיצות ומוצרים שלהם. מה חבל... אעשה שוב בירור בקרוב מאוד ואם יהיה איזה שינוי, אעדכן.

moria007

New member
לפי מה שהם אמרו לי

החל מיום ראשון שעבר היו אמורות להגיע פיצות חדשות (כלומר, בסיסים לפיצות), אבל עוד לא הייתי שם וגם לא יצא לי להתקשר.

פיצה סלסה

כן, מכינים שם פיצה ללא גלוטן טעימה מאוד, אני הזמנתי משלוח הביתה והגיעה תוך 20 דקות חמה ופריכה. מומלץ מאוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אז זהו, שכבר לא מכינים...

הם כבר לא מספקים לצערנו את מוצרי נ"ק וזה כולל גם את בסיסי הפיצה...

בורו

New member
פיצה סלסה

לפי מה שהבנתי מהפורום בנענע, פיצה סלסה חברו לאורנים ויש להם בסיסי פיצה של אורנים ללא גלוטן. לפי התגובות, הפיצה טעימה מאוד. לא ניסיתי.

אייל609

New member
פיצה

אתמאל חשבתי שאני מת, בסילבסטר כולם הזמינו פיצות ואני אכלתי אוכל סיני והתחלתי להישתגע לקחתי מזלג והתחלתי לקלף להם את הגבינה הצהובה מהתחתית ולאכול אותה. אני מקווה שזה בסדר , אני דיי חדש בעיניין אסמח לקבל אינפורמציה לגביי מיקום הסלסה פיצה תודה

נטלי22

New member
אם אתה רוצה לשמור על תזונה

נכונה נטולת גלוטן, אסור לך לקלף גבינות שהיו מותכות על בצק מקמח חיטה. יש כאן אנשים שמקבלים תופעות שליליות ממוצרים שיוצרו בקו ייצור שקודם נגע בו קמח או שהתעופפו אליו כמה דרדרי קמח מקו ייצור סמוך, ואני בטוחה שהאחרים שלא מרגישים אולי לא מקבלים סימפטומים חיצוניים, אבל ברור שזה משפיע על רמת הנוגדנים שלהם ועל רמת הדלקת במעי. לכן, בטח שאסור לאכול מאכל שבא במגע כ"כ הדוק עם גלוטן. באותה מידה גם לא אוכלים את הקצפת של הקרמבו וזורקים את הביסקויט. צריך גם להקפיד אפילו לא להשתמש בקופסא של חומוס או ממרח שמישהו אחר תקע בו קודם סכין ששימש למריחת לחם. חייבת להיות הקפדה מלאה ומחמירה גם אם אין סימפטומים חיצוניים. אתה כותב שאתה די חדש בעניין - אם יש לך אבחנה מלאה (גם בדיקת דם ודם ביופסיה) - רצוי שתירשם לעמותה ותרכוש את המדריך שלהם ותקבל מהם המון אינפורמציה בנושא. בנוסף רצוי לפנות לדיאטנית שמתמחה בנושא ולהתייעץ עימה לגבי התזונה שלך מעתה ואילך. אם אין לך עדיין אבחנה מלאה אתה חייב להמשיך לאכול גלוטן כרגיל עד לאחר הביופסיה. אנא התייעץ בנושא עם רופא גסטרואנטרולוג. תרגיש טוב

נטלי22

New member
ועוד הערה - גם אוכל סיני עלול להיות

משופע בגלוטן. יש המון סוגים של חומץ סויה וחומץ אורז שמכילים גלוטן, וחשוב לבדוק כל רכיב במנה כדי לוודא שאינך צורך גלוטן.

אייל609

New member
תודה נטלי22

אני מעריך את צומת הלב והזמן שאת מקדישה לי ובכלל לשאר החולים. אכן יש לי הבחנה מלאה ואכן נירשמתי לאגודה- האינפורמציה משום מה עדיין לא הגיע מה שרשמת על הקרמבו היה כאילו קראת את מחשבותי רציתי שתדעי שכל אדם שמכיר אותי יודע שאני אדם אופטימי לחלוטין , אך הפעם ממש העמידו אותי למיבחן קשה. כל חיי כעובד בתור עוזר שף במיסעדות רבות היתרברבתי לכולם על איך שאני רואה את האוכל כפרי יצירת החיים ועכשיו ניחמקו לי לפחות כחצי מהאפשרויות ליצירות הרבות. אל דאגה אני מבטיח להפיתע אותך ואת כולם עם מתכונים חדשים ולא " מזויפים " כמו שלמדתי להבין מהחולים באתר. :)

פיצה סלסה בת"א

מדרחוב נחלת בנימין אם אתה יודע איפה זה אתה הולך קדימה ממנו איזה שני רחובות לרחוב הרמב"ם ממש בהתחלה משמאל

shavririt

New member
הפתעה לטובה - פיתות "אורנים".

אחרי שנים שנמנענו מהן בגלל מרקמן ה"מסטיקי", גיליתי בכנס העמותה, חברה שאכלה פיתה שלהם והפעם נפלאה ואף עם ריח של פיתה אמיתית מקמח. יתכן שכבר זמן רב הן על המדף ואני לא ידעתי, אבל בשבילי זה היה גילוי משמח לדעת שכעת אפשר לחזור אליהם. מן הסתם מוצרים נוספים שלהם השתפרו וכדאי לבדוק (אתם בוודאי כבר הקדמתם ובדקתם).

ZINGER777

New member
הפיתות של אורנים מסטיקיות?

נחמד לשמוע, אצלי דווקא לא היה מסטיק, דפקו אותי): ולרגע של רצינות: תנסו לשים את הפיתה של אורנים כשהיא קפואה במיקרו ל20 שניות, תוציאו אותה, היא תישאר קרה/קפואה אבל פחות, תשרפו אותה על הכיריים, וייצא לכם פיתה יותר טובה מפיתה רגילה!!! אני יכול לאכול 3 פיתות כאלה... זה מממשמשמשמשמשמשמשמששמשמ שמש משמ מש משמ שמ שמשמ שמש שמש משמ שמנשמ שדשמ דמד ממש טעים:)

נועית7

New member
אם אני לא טועה אתה צליאקי "טרי"

ומה שכתבת נותן עוד הוכחה לכך שהפיתות השתפרו לאחרונה, כי אין מצב שאדם בעל חוש טעם היה אוהב את הפיתות הקודמות!

ZINGER777

New member
את לא טועה, אני רק 4 חודשים...

אבל מבין די טוב את העיניין... וכנראה שבאמת לא טעמתי את הפיתות הישנות הם היו עד כדי כך זוועתיות?

פיצה סלסה נהדרת

אני הייתי בפיצה סלסה בחנוכה והיתה פיצה נ"ג אך על בסיסים שאורנים מספקת והיתה טעימה לאלללה רוצו......... בתאבון

למעלה