פיצה, מישהו?

ITS TAL

New member
פיצה, מישהו?

מצאתי את זה בסטאטוסים מצייצים ונגע לי...

אולי גם לכם?

הפוסט שריגש היום את הרשת Tamir Yellinek, via Ohad Cohen אתמול פנתה אליי אישה מבוגרת שביקשה להיפגש איתי לגבי פרסום הפיצרייה שלה ושל בעלה. היום נפגשתי איתם, שמה של האישה לאה, היא בת 70 ולבעלה קוראים גיורא(בן 75 חולה סרטן שעובר טיפולים כימותרפיים). לזוג אין הרבה ברירות, הם חייבים להתפרנס מהפיצרייה כדי להזדקן בכבוד, אין להם שום אופציה אחרת. לכן הם עובדים יותר מ 12 שעות ביום, לאה מכינה את הפיצות מול התנור החם וגיורא נאלץ לבצע את המשלוחים ולפעמיים לטפס 4 קומות ברגל (רק פעמיים בשבוע יש להם שליח).. עד לפני כמה חודשים היו מזמינים מהם כ-100 פיצות ביום, גם היה להם עובד אחד, אך הם נאלצו לפטר אותו בגלל שגנב מהם. לאחרונה המספר ירד לפיצות בודדות ביום, בעיקר בגלל התחרות הרבה שנוצרה באזור. לאה נתנה לי ולחברי גל לטעום מהפיצה שנינו הסכמנו שהיא מאוד טעימה , רואים שהיא מכינה את הפיצה מכל הלב ועם המון אהבה. הסיפור שלהם ביחד עם הרצון העז שלהם להצליח למרות כל הקשיים, מאד נגע בי. בואו נזמין מהם פיצה, אתם לא תצטערו , היא מאוד טעימה פיצה לזינו ,רחוב התיכון 86 נוה שאנן 04-822-80-60 או 04-822-80-80 פיצה אחת עולה 37, שלוש פיצות 99 ₪ בלבד מי שיכול לעזור לקדם את הפיצרייה בכל תחום אני אשמח אם יצור איתי קשר

שרונהה

New member

למעלה