פיצה מטר

Amoureuse

New member
פיצה מטר

אחרי "תכנונים של שנים", סופסוף הצלחתי לטעום פיצה מטר. רבע מטר בשרית עם צ'וריסוס וחרדל, רבע מטר דגית עם טונה וירקות. יש גם צירופים נורמליים יותר... בקיצור, טעים מאד, לא יותר מדומינוס אבל בהחלט שווה ערך ואולי יותר מיוחד. מאפשר גיוון. גלידה מנוליטוס "קוקיס ריבת חלב" שבאה עם זה היתה טעימה מאד מאד. 71 ש"ח לחצי מטר פיצה ו-25 לגלידה, זול ביחס למתחרה (באיזור שלי יש רק מתחרה אחת שווה שהזכרתי, כל השאר פשוט איכסה-פיכסה ותסלחו לי).

Lear22

New member
יש להם סלט מעולה

שנקרא סלט קומפלט. ומגיע עם חתיכות של גבינות ופסטרמה על חסות וינגרט וחתיכות פוקצ'ה. סלט ענק ומשביע לאללה. הפיצות טעימות אבל לדעתי הן לא להיט הסטרי. אבל המקום עצמו נחמד ויש שם שירות אדיב והם תמיד חביבים למשתמש

../images/Emo99.gifמתה על הבטטה+בצל+גבינות

משום המתוק של הבטטה עם הקרנצ'יות של הבצל והמלוח של הגבינות.
במתחרה(דומינו'ס)- פפרוני+אננס- הפיקנטיות בפפרוני עם העסיסיות המשפריצה של האננס בשילוב המליחות העדינה של הגבינה....עושה לי את זה.
אוי, שעה קטלנית לדיבורים כאלו...

תבקשי להוסיף פטרוזיליה על הבטטה

חבל על הזמן!!.. זה היה בתפריט הראשון וכשנפתחו סניפים נוספים זה נעלם..ולא הבנו מה נשתנה..ואז נפל האסימון! הפטרוזיליה. ואפרופו פיצה בטטה- מה את חושבת על של ביג ממה?

הדעה שלי על ביג מאמא הכי שלילית

עקב נפילה עמוקה ומגעילה. לא יצא לי לטעום שם פיצה.
תודה על הטיפ של הפטרוזילה- בקרוב על שולחנינו...

Lear22

New member
אני דווקא חושב ההיפך

הייתי בביג מאמא כמה וכמה פעמים ותמיד היה נורא טעים. טעמתי שם כמה פיצות - כולל זו עם הבטטה שהיתה מעולה - וגם כמה סוגי פסטות. חוץ מזה שהשירות שם היה ממש סבבה וגם המקום בכלליות. אגב לפיצה מטר גם יש קינוח מעולה שמורכב מקרם שמנת ומרנג שהוא מעולה. לדעתי הם לקחו אותו מטאבולה - זה אותם בעלים אם אני לא טועה - כי גם שם אכלתי משהו מאוד דומה. פעם היתה להם פיצה מתוקה בשם שושה אבל הם הורידו אותה מהתפריט - מישהו טעם אותה פעם? תמיד לא הייתי בטוח אם אני רוצה אותה או לא...

meravbr

New member
ואנחנו באנו פעם לביג מאמא והזמנו

פסטה כלשהי (לא זוכרת מתי זה היה, בערך בתקופת העליה השלישית) והיא היתה כ"כ מ-ז-ע-ז-ע-ת שהשארתי 9/10 ממנה בצלחת (והייתי רעבה!) והמלצרית לא הבינה למה אני לא רוצה דוגי-בג. זה היה בתקופה בה עוד לא התלוננו על איכות המנות...

shelycat

New member
ואם בפיצה מטר עסקינן

לא לוותר על על ה"אמריקנה" בשרית עם פטריות רוטב עגבניות חריף ופפרוני!

B r u l e

New member
פיצה מטר הכי טעימה לי

נדיבה בתוספות והכי טעימה. למרות שהיא לא "איטלקית" ממש, אבל היא פשוט עושה לי את זה.

adidushim

New member
הוו פיצה מטר..

ואם כבר עוסקים בהמלצות,הטובה ביותר שלהם שניסיתי היא החצילים. פיצה מטר אמורה להיות פיצה בסגנון דרום אמריקאי ,לא?

מילקי26

New member
ביג- מאמא

אני עובדת בחברה שמידי פעם עושה תערוכות ובין השאר מזמינים ממוצריה של ביג מאמא אני חייבת לציין שהאוכל טעים מאוד וזוכה כאן לתשבוחות בפעם האחרונה אכלנו בין השאר פיצה בטטה , ופנה בטטה ומגוון הסלטים שלהם והיה טעים מאוד ואף פעם לא מאכזב ! שווה לנסות.

למעלה