פיצה בקלי קלות

• פותח הנושא 9689
  • פורסם בתאריך

9689

New member
פיצה בקלי קלות

ראיתי בעיתון מתכון של אייל לביא לפיצה בקלי קלות אז אתמול עשיתי אותה בהתחלה היתה בעיה במתכון רשום: 2 אשל וחבילה קטנה של קמח תופח זהו זה כל הבצק עשיתי ויווווו כמה שזה היה דביק אז שמתי עוד קצת קמח ועוד קצת ועוד קצת ובסוף הגעתי לבצק נורמלי עם שתי!!! חבילות קטנות של קמח (ולא אחת כפי שרשום במתכון...) בסוף שכבר היה בצק סביר לא הצלחתי כ"כ למתוח אותו איכשהו הצלחתי, מרחתי את הרסק שמתי גבינה וכו' וכו' ואיך יצא? פיצה סבירה... רק מה שאני רוצה לשאול מה היה לא בסדר? מה הייתי צריכה להוסיף לבצק? ואיך עושים רסק עגבניות טעים? כי רסק לבד לא יוצא משהו.... תודה תודה

pirge

New member
9689? זו הפשטידפיצה שאני

מכינה כבר שנים רבות וטובות. המתכון: 3 אשל קמח תופח שקית קטנה מעט מלח. מערבבים בכף, כי הבצק דביק מאד. לא מוסיפים כלום. ככה הוא צריך להיות. (כמו דבק) משמנים תבנית שטוחה -- ומיישרים. אופים חצי אפיה. מוציאים וזורים גבינה צהובה. מעל לגבינה שמים את הרוטב והתוספות. שוב זורים גבינה. אופים עד שמוכן. הבצק מקבל מירקם של חלה. יאמי. אז לפעם הבאה
ב
הצלחה

pirge

New member
פשטידפיצה ../images/Emo140.gif

פשטידפיצה מקור: חתני היקר. בצק: קמח תופח קטן (2\1 2 כוסות) 3 גיל או אשל מעט מלח ללוש לבצק דבקי מאד. לשמן תבנית ג ד ו ל ה של התנור . לשטח את הבצק בעזרת כף. לאפות 10 דקות בתנור שחומם מראש – 170 מעלות. מלית: לטגן בצל קצוץ גס ולהזהיב. להוסיף 4 כפות תירס מקופסה. קופסה טונה קטנה חצי קופסת פטריות חתוכות (קופסה קטנה) צ'ילי לאוהבי החריף.כף קטשופ במקום.... או גם וגם. מלח,פלפל שחור,עשבי תיבול מעט מים. לבחוש דקה ולהוריד מהאש. לקרר. לשטח מעל לבצק החצי אפוי 300 גרם גבינה צהובה מגוררת ומעל לפזר את הרוטב. מעל לרוטב להשאיר מעט גבינה נוספת לפיזור. לאפות בחום 175 מעלות כ-30 דקות נוספות— לחכות בדיוק 10 דקות....להתאהב. תהנו.

למעלה