פיצה ביום שישי

Krishi

New member
פיצה ביום שישי

לפני שיצחקו עלי פה. חבר'ה.. אני בטוח ב-100000% שראיתי איזה עלון של איזו פיצריה לפני כמה שנים שהיה רשום שם שהם עובדים בשישי בערב! בבקשה.. מישהו יודע איך אפשר להזמין פיצה ביום שישי בערב בפ"ת?!?!?! עד מתי מחדל הפיצות יימשך?! בתודה מראש
[ומישהו יכול להסביר לי לעזאזל, מי החכם שהחליט לבנות כמה שנים טובות נת"צ בז'בוטינסקי, רק כדי להרוס אותו כמה שנים אחרי זה בשביל רכבת קלה?
] [ולמה לעזאזל קו 49 לכיוון רמת אביב חותך באמצע הנת"צ הזה חזרה לנתיבים הרגילים?!]\ [ואיזה גשר יפה יש אצלנו מהקניון עד בלינסון... רק חבל שבלילה לא רואים את הכבלים כי עליהם לשים תאורה אף אחד לא חשב! וזה בעצם כל היופי הגשר הזה שהוא בצורת נבל!] וואי איזה כיף זה שיש פורום פ"ת.. אפשר להוציא את כל התסכולים על העיר הזאת איפשהו.. חחחח..

NYMets Man

New member
אני אשאל אותך משהו אחר

סנדוויצ'ים בשישי בלילה אפשרי בעיר הזאת? ובלי איזורי תעשיה

מיכל שב

New member
יש!

פיצריה באזור התעשיה של סגולה שעושה משלוחים ביום שישי. אני אברר את השם עוד היום.

Krishi

New member
אין כמו פיצה של פיצריה..

תלוי איזו כמובן. מה שמזכיר לי שכשהייתי קטן היינו עושים פיצות לבד מפיתות, רוטב עגבניות/קטשופ, גבנ"צ ושאר תוספות.. משעשע משהו.. חחח.. אבל גם טעים

Octavarium

New member
אמממ

לא זוכר ת'שם של הפיצה... -כדי לחסוך זמן לאוטובוסים עד שתהיה רכבת קלה -כי אין כניסה לגאה לכיוון ש49 צריך מסוף הנת"צ אז הוא חייב לחתוך באמצע -כי מישהו טמבל

Krishi

New member
המממ..

-ואז מה? יהיו גם אוטובסים וגם רכבת קלה? והרי הם ידחפו לפקקים שגם ככה קיימים בנתיבים של התחבורה הרגילה, היתרון היחיד שלהם היה שהם יכולים לנסוע בנת"צ יותר מהר.. ובכלל, למה להשקיע הרבה עבודה וכסף במשהו שמורידים אחרי כמה שנים בודדות? חחחח -זה משעשע... עברתי בצומת גהה הרבה מאוד פעמים ועדיין אני לא מבין מה הבעיה בשביל אוטובוס בלפנות ימינה מהנת"צ לגהה צפון, וגם אם יש איזושהי בעיה.. אפשר היה בקלות לקצר טיפה את הגדר של הנת"צ.. -כן אה... דפוק לגמרי..

Octavarium

New member
כי אנחנו חיים במדינת ישראל...

הכל דפוק פה!
בכל מקרה, הנת"צ הזה הוא הכנה לרכבת שתהיה... הסכום הנוסף שהושקע בשביל שאוטובוס יעבור שם זניח יחסית לבזבוז השטח הזה לכל כך הרבה שנים...

למעלה