פיפ"א 2007

kobisa

New member
פיפ"א 2007

מכיוון שהתרשמתי כי חברי הפורום די מעודכנים בנושאים כאלו רציתי לשאול האם מישהו יודע מתי המשחק פיפ"א 2007 יוצא לחנויות בישראל? שאלה נוספת היא האם קיים משחק מנג'ר בשפה העברית ואם כן באיזה שנה הוא הכי מעודכן? תודה מראש.

שומו

New member
אין מנג'ר בעברית.

שם הפורום: מנג`ר (CM ו-FM). לא פיפ"א ולא בטיח.

kobisa

New member
פורום

דבר ראשון תודה על התשובה בנוגע לשאלה האם קיים משחק מנג'ר בשפה העברית. לגבי ההערה כי הפורום הוא פורום של מנג'ר ולא של פיפ"א או בטיח זה מובן לי והבנתי את זה מקריאה ברורה כאשר נכנסתי אל הפורום, מה ששאלתי הוא האם מהידע הרב של חברי הפורום במשחקים הקשורים פחות או יותר לכדורגל האם מישהו יודע מתי המשחק פיפ"א 2007 יוצא לחנויות בישראל ולא שאלתי איזה פורום זה, אם אתה לא יודע את התשובה אתה לא חייב לענות, מי שכן יודע אשמח מאוד לעזרה בשאלה. תודה.

ran81993

New member
תאריך יציאה...

לא יודע אם זה התאריך יציאה לחנויות בישראל אבל ביום שישי ב29.9 יוצא המשחק לחנויות לא יודע איפה אז יהיה אפשר להוריד את המשחק באימיול כי גם ככה לא שווה לקנות את המשחק המלא הוא יעלה בסביבות ה400 מקווה שעזרתי

sok777

New member
דבר ראשון

אסור לדבר על דברים לא חוקיים בתפוז. אז די. דבר שני, 400 שקל? לא נראה לי.. בשנים האחרונות זה היה 220 ועלה ל300. אני לא מאמין שזה יעלה יותר מ300. אם כן, תעשו חרם צרכנים. זה מוגזם.

SiC

New member
לא בעד הורדות

אבל לשלם על משחק מחשב 300 ש"ח? לאן הגענו?

sok777

New member
אתה צודק ב100%

מוגזם מאוד. עזבו את היצור והתכנות וזה רגע.. הקופסא + הסי.די + החוברת הוראות. כל זה עולה לייצר מקסימום, ואני מדגיש, מקסימום 5 שקלים. וגם פחות. בטח 3 בערך. אז נניח והיצור יקר, אבל מוכרים 2 מיליון עותקים [בטח יותר אפילו] אז עושים 300 כפול 2 מיליון. זה יוצא 600 מיליון על פיפא. מה שרשמתי למעלה זה: 3 ש"ח כפול 2 מיליון. 6 מיליון ש"ח יצור. נגיד. בגלל שמייצרים כ"כ הרבה, זה עולה בטח כל זה 2 שקל או שקל וחצי אבל נניח שזה 6 מיליון. לא נראה לי שהיצור והכל הכל עולה יותר מ15 או מקסימום 25 מיליון. מה שאומר שעל כל פיפא הם עושים לפחות איזה 300-400 מיליון ש"ח. אני לא חשבונאי, וגם חשבתי מהר וזה אז זה הכל השערה. אבל הטענה העיקרית היא שזה מוגזם ו100 זה מחיר סביר יחסית. [אני מניח שטעיתי בהרבה מהדברים פה אבל השורה התחתונה היא שהם עושים על זה מילוני ש"ח (מאות מיליונים לדעתי) בשנה]

SiC

New member
עזוב את עניין הרווח

אם בארץ המשחק עולה 300 ש"ח אתה יכול לקנות אותו בחו"ל בוודאות ב150 ש"ח גג... כמו כל דבר בארץ, גם משחקי המחשב הרבה יותר יקרים. בד"כ בגלל שהחברה המפיצה רוצה לעשות קופה על משחקים שהם להיט בטוח ומקפיצה להם את הערך. אני זוכר שרציתי לקנות לאחיין שלי NBA 2006. ניגשתי לטוייס אר אס והיה להם גרסא מוזהבת (או משהו כזה של המשחק) ורצו עליה 350 שקל. שאלתי כמה עולה הגרסא הרגילה והמוכר שם אמר לי ש199 ש"ח. אז כמובן ששאלתי מה ההבדל בין הגרסאות והמוכר אמר שאין הבדל מבחינת המשחק זה רק הוצאה מיוחדת שמוציאים במספר מדינות והמשחק עצמו אותו דבר, והוא הוסיף גם שכבר לא מייבאים לארץ את הגרסא הרגילה אלא רק את המוזהבת הזו... ממש חוצפה אבל ככה זה בארץ :\

sok777

New member
ואו. באמת בקשר ל"גירסא המוזהבת?"

בוא'נה, הישראלים האלו נופלים בפח. הלוואי והיינו מספיק חכמים בשביל לעשות חרם צרכנים. בקשר לזה שהם מעלים, זה נכון. אבל יש מקומות בחו"ל [לא יודע דווקא על משחקי מחשב] שזה יעלה יקר הדברים גם..

למעלה