פיפ"א המושחתת

אלסיו

New member
פיפ"א המושחתת

מ-´78 עוד לא קרה דבר כזה. רק שתי נציגות אירופאיות בשלב חצי גמר הגביע העולמי- אפשר להגיד שרק אחת (תורכיה חצי אסיאתית). ומתעוררות סימני שאלה רבים לגבי המצב הקשה. מצד אחד זה טוב שכל שאר העולם מתחיל לצמצם פערים מבחינת הרמה המקצועית עם האירופאים אך למען האמת קשה להבין בכל זאת איך ספרד,צרפת, איטליה, פורטוגל ואפילו אנגליה לא בשלבים המאוחרים של הטורניר. לדעתי , וגם לעניות דעתם של רבים אחרים בעולם, פיפ"א החליטה מראש מי תיהיה אלופה ובנוסף לכך- מי תעלה ומי תעוף מתי ואיך. לאן הגענו? תורכיה בחצי הגמר! עד לפני כמה זמן אני זוכר את נבחרת ישראל שלנו מביסה אותה פה ברמת גן.

והשחיתות הכי גדולה היתה ב.....

במשחק של הספרדים ברבע גמר השופט פסל 2 גולים סתם פשוט סתם נו טוב לפחות אחד פסל בטוח על סתם.. וכשפנו אלייהם אחרי זה, הם אמרו שהקבוצה סתם בכיינית נו באמת מה הם מפחדים להודות שהשופט טעה?????????????

דן צ

New member
גם לאיטליה נעשה עוול

אז נכון שלא אהבתי את התנהגות האיטלקית לאחר המשחק ואף גינתי אותם כאן בפורום אבל בכל זאת אני חושב שנעשה להם עוול ואפילו האיטלקים המציאו קונספירציה שעל הגביע העולמי כבר חרוט שמה של הנבחרת שתנצח בגמר ותזכה בגביע ומה שחרוט שם הוא "דרום קוריאה".

נכון אבל......

כמו שאתה ראית היום, קוריאה כבר לא תהייה בגמר... ברזיל תהייה בגמר(חמסה חמסה חמסה)
ומקווה שעל הגביע חרוט ברזיל עכשיו

דן צ

New member
מחקו את דרום קוריאה

ורשמו ככה בקטן כמו 1-0 את השם "גרמניה"

טעות ביידך דן יקירי

לכן אמרת רשום בקטן. כי גרמניה קטנה כי היא תהייה הסגנית.... האלופה היא ב ר ז י ל (חמסה חמסה)

Dreamsphere

New member
שלא לדבר על הבית הקל שגרמניה

קבלה וגם את כל הנבחרות הקלות בדרך היחידה שגרמניה היית צריחה להתאמץ נגדה זאת היית אירלנד למען השם תראו איך הגרמנים משחקים הם בכלל לא מבריקים אנגליה, ארגנטינה,יכלו לאכול אותה בלי מלח משהו מסריח פה המונדיאל היה מגעיל ומשחקי הבתים היו היחידים שיפים אני הייתי אם אנגליה כל הדרך והיו לה מתמודדות קשות ואני שמח שהיא הגיע ביושר לרבע הגמר

liran b

New member
גרמניה יקחו את הגביע כי.......

אתם זוכרים , האלופה לא עולה אוטמטית ומכוון שגרמניה עולה אוטמטית , כי היא המארחת , אז זה לא ישפיע אם היא תיהיה אלופה :) וככה תיהיה אותה שיטה של משחקים כמו שהייתה עד עכשיו במוקדמות הגביע..

למעלה