פיפל!

פיפל!

יש לי שאלה, מי לדעתכם יהיה הראשון לעוף מהלהקה? כאילו, אם הם היו צריכים להעיף מישהו, אז מי היו מעיפים קודם? *חס וחלילה שזה יקרה* אה כן, ואת מי הייתם מכניסים במקומו? TaLi

xero1

New member
את טראויס בסקוט

אולי הוא יזכיר להם את התקופה הטובה של פעם (אני חייב להיגמל מהמשפט הזה). וגם, טראויס לא שר או משהו וגם לא מדבר אז הקול שלו לא ממש חשוב.

~BLINK182_gurl~

New member
גם אני!!!

אני לא יודעת אם זה קשור אבל בתקופה שסקוט היה המתופף הסגנון שלהם היה יותר נחמד...... מאז שטרוויס הופיע הם הוציאו את אנמה ואז הכל הלך...

manic_subsidal

New member
חוסר ידע בסיסי....

דבר ראשון... אין סיכוי ש טום או מארק יעופו מהלהקה.. בגלל ש.. 1 הלהקה דיי בנויה על העובדה שהם 2 הסולנים שלה שכל אד מהם שר ממש הרבה 2 הם הקימו אותה... למה שהם יעופו??? אם אחד מהם עף היא מתפרקת (אלא אם כן אחד מהם מת ואז ינסו למצוא מחליף ובמקרה כזה סביר להניח שיפרקו את בלינק וימצאו שם אחר אם אותו הרכב או במקרה ממש לא סביר.. פשוט ישארו אם אותו שם 3 הלהקה מבוססת בנויה ושוב.. הוקמה על ידי תום ומארק אם אחד מהם הולך אין להקה אוקיי ועוד דבר אחד... תום ומארק... נחשבים לגיטריסטים דיי אפסים ולא משהוא... מבחינת מוזיקאים ודווקא טראוויס נחשב לאחד המתופפים הטובים בעולם... מבחינה מוזיקאית עזבו עכשיו קטע של להקה טובה או מילים וכל זה.. מביחנת של לדעת לנגן וכל זה... גם כן היה קטע שהם היו צריכים ללעשות הופעה וטראוויס למד את כל השירים ב 45 דקות... אז מספיק לרדת עליו כי הוא מלך לעומת ה 2 האחרים ואין לי מושג למה אתם כלכך שונאים אותו...

xero1

New member
מסכים איתך ב100%

לא שונא את טראוויס, כמו שאמרת, הוא באמת כלי במה שקשור לתיפוף. פשוט, שוב, כמו שאמרת, אם מעיפים את טום או מארק, אין להקה.

~BLINK182_gurl~

New member
מי שונא אותו???

להפך- הוא היחיד מבלינק שעוד מוכשר לדעתי.... הוא בכלל לא לרמה שלהם- במקומו הייתי עוזבת מזמן....

Sham 69

New member
אל תגזים..

הוא לא נחשב לאחד המתופפים הטובים בעולם..

Charlotte

New member
אבל הוא בהחלט בין הטובים

והוא מוסיף הרבה לסאונד של הלהקה.

למעלה