פיפל :)))

AeroSlash

New member
בזמן אחרון יוצא לי

די הרבה, בסביבות ה-200
אבל בדרך כלל אני יושבת על ה-70 אולי במקרה הגרוע 100... אני חושבת שזה בגלל ה-SMS והשיחות כאחד..

Dynamo1929

New member
חחחחחח מאד...

כל יום אני מסתכל על הפלאפון שלי שכוב בפינת החדר ונזכר ברגעים היפים שהיו לי איתו.. הודעות הSMS שהיו מעירות אותי באמצע הלילה עם "I love u", שיחות אהבה מרגשות עד השעות הקטנות של הבוקר... ועכשיו, כלום לא נשאר מזה, הפלאפון האהוב שלי שבק חיים ומה שנשאר זה רק הפנל המבריק שלו שכל ניצוץ שלו עולם ומלואו, מלא בזכרונות וחוויות מהעבר... אחח.. היו זמנים... P: נוקיה אנטיקה מעפן שכבר שנים לא עובד, וההודעות הכי מרגשות שהייתי מקבל זה הפרסומות מסלקום שמציעות שירות SMS ב10 דראכמות אם ארכוש פלפאון עם מצלמה ב10 אלף דולר!

L i Z k A

New member
../images/Emo56.gifאחחח...

פעם זה היה פחות מ100... והיום לצערי הרב
זה בסביבות 200 אבל אף פעם לא עובר את ה200 אבל זה בכל זאת הרבה מדיי לדעתי
וזה בעיקר על שיחות ואס.אמ.אסים

wildgirl1

New member
אמממ ושלי זה

פעם זה היה מגיע ל יותר 200 בגלל אס אמ אס וכאלה ולאמא נימאס... אז פעם אחת הבאתי לה כסף על החשבון ומאז אני משתדלת להגיע הרבה פחות מ 50 לא שיוצא לי אז אני עומדת על ה 50

Mrs James

New member
אממ...

פעם זה היה סביבות ה-200...אבא הזהיר ולא הקשבתי...הפלאפון נסגר... עכשיו הוא פתח לי אותו בחזרה ואמר שלא יהיה יותר מ-70 שקל....אבל אני חורגת לא בהרבה

הקיובה

New member
תלוי../images/Emo70.gif

כשרק קיבלתי את הפלאפון הייתי מקבלת מ 50 ומעלה עכשיו אחרי כמה זמן התחלתי לקבל מחירים ממש גבוהים כמו 100 ומעלה ועכשיו לא מיזמן הגיע לי בסביבות ה200-300 זה בעיקר על sms והשמעת הודעות קוליות וגם על שיחות ואימא ממש כועסת אבל עם הזמן אני מפחיתה

U z b e k

New member
ממ לא מקבל

אני לא מת על לדבר בטלפון לא דע למה
בדר"כ מתקשרים אליי מי שצריך אותי וכשאני צריך אז אני מתקשר מהפל' של מאמא..כי אצלי כל הזמן אין שיחות

arkasha

New member
בצבא טוחנים את הפ"ל

במיוחד בתפקיד שלי כל שיוצא לי בסיבות 200+.

Angel lips

New member
למה מזכירים לי חשבנות :(

אצלי כשהיה לי קו פתוח היה מגיע לי סביבות ה700- 900 והרוב על הודעות אס אמ אס ואיזה 100 ש"ח עלשיחות, סגרו לי אס אמ אס והאירו שיחות החשבון הגיע ל250-400 בערך.. ועכשיו יש לי רק להתקשר ל5 מספרים שמהם 3 חינם (משפחתי) אז בא לי בערך 100 או 150 מקסימום

Tsymbalar

New member
שאלה מטרידה:

אף פעם לא שמתי לב, כמה הודעת אסאמאס אחת עולה אם שולחים לאותה רשת? נגיד מאורנג' לאורנג'?

רוסטיק זה אתה?????

לא זיהית אותך!! חשבתי מי זה החדש הזה חחחחח תיתחדש על הכינוי!!!!

למעלה