פיפל

פיפל

מישהי מוכנה להסביר לי מה זה פיפל לא ממש הבנתי מההסברים באינטרנט.. ועוד שאלה או התייעצות..תמיד אחרי החזרה הייתי מקבלת תמיכה של אוטריגסטן נרות של 200 שלוש פעמים ביום בפעם האחרונה של 100 שלוש פעמים ביום שלוש כל פעם סה"כ 9 ביום ובמקביל אסטרופס 1 מ"ג שלוש פעמים ביום או פרובינובה 2 מ,ג 3 פעמים ביום אצלי יש כבר דימומים בצואה מהיום הרביעי להחזרה ואז אני יודעת שהמכשפה הגיעה ..אבל איך זה יכול להיות כ"כ מוקדם? אמנם יש הרבה יותר דם בצואה בזמן מחזור אבל עדיין יש קצת דם אז חשבתי לעצמי :לא צריך לעשות בדיקת דם לבדוק אסטרוגן לאחר ההחזרה?הרופא שלי אמר לי פעם שעברה שזה שיש לי דם לא מחייב שאני לא בהריון אבל עובדה שכבר חמש פעמים ידעתי כשראיתי את הדם את התשובה ולצערי צדקתי5 פעמים מה אתן חושבות?בכל מקרה אני כנראה עוברת רופא אולי הוא יהיה יותר יצירתי... ועוד שאלה מה שווה דקפפטיל אם ישר"עליו" מתחילים טיפול?לא צריך לתת לאסטרוגן ולהורמונים לרדת כדי שזה ירגע ?אז מה הטעם?

תשובות

1.פיפל=גירוד רירית הרחם -מחקרים הראו עלייה בהשגת הריונות בטיפול עם "פיפל" 2.עם כל הכבוד לרופא-יש לבצע בדיקות דם לאור מה שאת מתארת ובכלל במצבי אנדו שכל טיפול קשה פי כמה מאשר למטופלת פיריון רגילה צריך למקסם סיכויים אז מה איכפת לו לבדוק רמת הורמונים??? 3. נראה כי הגיע הזמן להיפרד מהרופא שלך לשלום 4. אני אף פעם לא התחלתי על דקא אחד-לטעמי במקרים שלנו זה לא אפקטיבי. כעקרון על גוף "נורמאלי" הדקא רק מאפס את המערכת ההורמונאלית כך שהשליטה תהיה חיצונית-סטימולציה,ושאיבה,החזרה. אצלנו המטרה לא רק לאפס את המערכת אלא גם לדכא את האנדו כך שהאפקטיביות של פעם אחת היא מאד נמוכה עד אפסית-אבל זו רק דעתי.

דקפפטיל

בפעם הראשונה של הטיפולים לקחתי רצוף חודש אחרי חודש דקפפטיל ארוך 3.75 סה,כ שלושה דקא' וכשהתחלתי טיפול לפי דברי הרופא הייתי ב"תרדימת חורף"לקח המון זמןעד שנראו זקיקים ובשאיבה היו רק שתיים אז אולי זה לא כ"כ טוב?...מצד אחד טוב לאנדו' מצד שני רע לטיפולים

רופא מיומן ומנוסה

יודע לנתב בין לבין- קוראים לזה יצירתיות-לשלב בין דקא קצר לדקא ארוך,להזריק 3/4 אמפולה של דקא ארוך ולא שלמה וכיו"ב. לפעמים הפתרון הוא להגיע למצב של 2-3 ביציות יפות על בטן רגועה ולא "לול" על בטן משתוללת,דלקתית ומייסרת מנגעי אנדו פורחים. אחרי 5 טיפולים אפשר לקבל כבר אינדיקציה איך את מגיבה ולמה בהנחה שהרופא מנוסה,יצירתי ואמיץ מה שלא נראה לי שאפשר להגיד על הרופא שלך. יכול להיות שאני טועה אבל נדמה לי שהוא נגוע בקיבעון מסוים. בהצלחה

זואילי

New member
יש עוד הרבה דרכים "לנוח" על דיכוי

בין הטיפולים. כמו שנאמר יש "משחקים" עם דקא', יש גלולות, יש שילוב של השניים ויש עוד כל מיני מדכאים. הרופא שלך - לא מועיל לך

יש לי השבוע פגישה עם רופא אחר

אני הןלכת להיפגש עם דר' אילן קלדרון מקווה שיהיו איתו בשורות טובות בהמשך... שבוע טוב וללא כאבים לכולן

ShirYaki

New member
קלדרון נותן גסטון אחרי החזרה

מה שיכול אולי למנוע את הדימומים לפני הבטא. אני לפעמים דיממתי עם אנדומטרין לפני הבטא אבל אף פעם לא דיממתי עם גסטון. שיהיה בהצלחה!

כמה שאלות

גסטון זו זריקה של תמיכה כמו אוביטרל?ואנדומטרין זה נרות תמיכה כמו אוטרגיסטן? ומה את חושבת על קלדרון?יש לו ידע נרחב באנדו'?זו פעם ראשונה שאני הולכת אליו הייתי דמחה לשמוע פרטים..

ShirYaki

New member
גסטון זו תמיכה של פרוגסטרון כמו האנדומטרין רק

שהגסטון מוזרק לשריר. הגסטון נותן רמה טובה של פרוגסטרון בדם ואילו האנדומטרין וחבריו (הנרות) נותנים רמה טובה של פרוגסטרון ברחם (ככה לויט הסביר לי בזמנו). שלחתי לך מסר על קלדרון.

זואילי

New member
מצטרפת לדבריה של בואינג

תעשי פה חיפוש אחורה, ממש לפני מעט זמן כתבתי על פיפל ואיך זה מרגיש (איך לי זה הרגיש). יקירתי, 5 פעמים דיממת לפני בטא - לא רופאך ולא האחיות יחליטו על בדיקת דם 5 ימים אחרי ההחזרה. רק את! אל תתיעצי אלא תגידי לו - הפעם אני עושה את בדיקת הדם! ותעשי. אף אחד לא יגרש אותך כשתבואי. מקסימום בקשי הפנייה לבדיקת פרוג' ואי2 מרופא המשפחה. את חייבת תמיכה חזקה יותר. אם הרופא שלך היה קשוב, עם ראש פתוח ויצירתי - הוא היה יודע מה להציע לך, בין אם זה גסטון (יום יום או פעם ביומיים ובין אם זה אוביטרל אחרי החזרה פעם אחת או יותר בהמשך) ובין אם זה לשנות את התמיכה הפרוגסטרונית למשהו אחר. בקשר לתמיכה אסטרוגנית - אני באופן אישי מתנגדת לקחת כזו, הספיק לי נסיון אחד ומאז אפילו לא מציעים לי את זה. על כל סוגי התמיכה את יכולה לקרוא בפורום פוריות, יש שם שירשורים מעולים בנושא. תזכרי, לא כל הרופאים מאמינים בזה, בטח שלא האחיות. אבל מי שעוברת את הטיפול זו את. את! את! מטרת הדכא' היא בהחלט לדכא את המערכת ואז להתחיל מאפס סטימולציה. שוב, רופא יצירתי ידע איך להתמודד עם זה. דקאפפטיל איננו המדכא היחיד. יש "קלים" ממנו שלא יכיסו אותך לתרדמת חורף. (חומרי ההסנפה למיניהם או גלולות או דקא יומי). בפרוטוקול ארוך זו הדרך להתחיל סטימולציה - על דיכוי. משפט אחרון - לטובתך ולמען בריאותך - החליפי רופא.

למעלה