--==פיפל פיפל==--

ilana4ka

New member
--==פיפל פיפל==--

אמנם הנסיון שעבר נחל כשלון חח, אבל אני ואורן חשבנו על מפגש פורומייישן. אז קודם כל נראה אם אנשים רוצים. חשבנו לעשות את זה בפורים, כי חופש ועניינים.. חשבנו על יום שני הבא, ז"ת בדיוק עוד שבוע. אז רק תשרשור כן או לא. מי שיכול-כן, מי שלא-לא:)

אמ...

תלוי באיזה שעה זה יהיה וברמת העייפות שלי אחרי הצבא... קודם נראה מי בא... איפה זה יהיה?

HyPeR SoNiC

New member
לגבי מיקום ושעה

שעה.... אני מניח שנגיד לכם להתחיל לבוא ככה החל מ-12:00-13:00... ונשארים עד הערב או עד שימאס לנו לגי מיקום...... זה יהיה או בעזריאלי (טיילת, קומה שלישית), או בקניון רמת אביב (לפי בקשתה של מיטלוש) איפה אתם מעדיפים? ואם יש לכם הצעות יותר טובות - אנחנו נשמח לשמוע..... זה נתון למשא ומתן

ממש בלתי אפשרי

כי אני נמצאת בצבא מ-7 וחצי בבוקר עד 4 ובעזריאלי יותר נוח,לדעתי... אבל לא נעים להגיע לבד.. אולי אני אביא חברה.... אולי הכי טוב יהיה לעשות את זה בפסח? אני אהייה ברגילה.... ואני מאמינה שיש פה עוד הרבה חיילים

אני לא יכולה להבטיח

אבל אני באמת מקווה שכן... לא נעים לי לבוא לבד,אני מעדיפה לגרור איתי חברה אבל אם זה יוצא טוב בפורים אז תעשו מפגש,אל תשנו בגללי.

HyPeR SoNiC

New member
תודה אילנוש

אנשים! תבואו! יהיה ממש סבבה!!!

HyPeR SoNiC

New member
אוקיי..... אז 2 שאלות

1. את לא תיהי בבית בפורים? 2. יש לך כבר תאריך סגור לרגילה?

מיטללל

New member
הסברתי לך כבר פעם

מה 20.4 (קצת אחרי פסח) אני אוכל להתחיל לקחת ימי חופש בצבא. בפורים אני לא אוכל. וגם זה ממש טיפשי לעלות את הרעיון שבוע לפני המועד. זה לא הולך ככה. לאנשים יש תוכניות. אנשים צריכים להתארגן.. ככה לא מארגנים משהו רציני. בכל מקרה, אם בא לכם ללכת על פורים, אז אין לי בעיה עם זה. אפשר לעשות יותר ממפגש אחד ואני מקווה שיהיה לכם כיף.

Anna Karenina

New member
גם אני לא חושבת שאוכל להגיע..../images/Emo4.gif

אולי תסגרו תאריך, ולאחר מכן תראו מי בא ומי לא ? כי פשוט שבוע הבא לא כ"כ מסתדר לי.

Anna Karenina

New member
אהה. דובר על יום שני..אופס..../images/Emo9.gif

אהממ..עדיין לא יודעת.
נראה.

ilana4ka

New member
חח צ'מעו פיפל

בעקרון אני חושבת שכדאי שנעשה את זה בפורים. בפסח יש לי מלא השלמות ויש לי גם מבחן ענק ומתכונת להתכונן אליהם.. איך שבא לכם.. כמו שאמרתי כבר, תכננו על יום שני הבא[08.03] בסביבות 12-13 ככה באמת, בעזריאלי, או בקניון רמת אביב. וע-כ-ש-י-ו-מי יכול ומי לא?

../images/Emo31.gif

בפורים אני ממש ממש לא יכולה.... <צבא...> ואני גם לא יכולה להבטיח על פסח כי אני לא יכולה לדעת איפה ישימו לי שמירה...

jessy19

New member
../images/Emo45.gif ו- ../images/Emo31.gif

מאוד רוצה לבוא למפגש אבל ממש לא ביום שני, זה היום של המסיבת פורים ביחידה שלי והמארגנת מן הסתם לא יכולה להבריז. אולי אפשר באחד מימי השישי?

אחלה רעיון...אבל לא בפורים..

בייחוד לא ביום שני. (כי זה ממש קרוב, וכבר יש תיכנונים)(חופש..אתם יודעים איך זה..)

למעלה