פיפל יקרים

ilana4ka

New member
פיפל יקרים

עם כל הכבוד[ויש כבוד], וואט דה פאק איז גואינג און היר
זה פורום מ-ל-ח-מ-ת- ה-מ-י-נ-י-ם או פורום שיט? מה זה השאלות האלה של מה תעשו כשתהיו גדולים/איך החיים שלכם יראו עוד 700 שנה/עם מי תשכבו בחודש הבא בשעה הזו?! סורי...לא מתכוונת לתקוף אף אחד ששאל את השאלות האלו...אבל זה לא נראה לי ממש קשור לפורום... חח נכון, גם מכבי לא קשורה לפורום[הדיסקוסים שלנו פה...], אבל בתכלס-מה זה השאלות האלה?!

apl

New member
אני מסכימה איתך,

אבל חושבת שגם כדאי לוותר על "שרשורי מכבי" בפורום הזה(בשביל אותם שרשורים יש פורום כדורסל). כול שבוע האוהדים של מכבי המשתתפים בפורום,מציפים את הפורום בהודעות על פארקר ושאר גויים שבאו לשחק בישראל.. אז די,ותרו על זה,אם אתם(בכוונה אתם,כי גם את משת"פית:))רוצים לנתח את המשחק,אז תעשו את זה במסרים אישיים,באייסיקיו או ווטאבר.. בתכלס הפורום הזה הוא במחציתו
.. תודה מראש על ההבנה אילנה ואחלה סופ"ש שיהיה,

ilana4ka

New member
סבביישן

צודקת אחותי. מכבי זה טוף:) אבל זה באמת לא המקום. פיפל-גם ככה כולכם ברשימה שלי באייסי. נדבר על זה שם. לא צריכים להכניס לפורום נושאים שלא קשורים.

מיטללל

New member
אז מהיום נעשה דבר כזה-

בכל עמוד יפתח שרשור אופ אחד ולשם תשרשרו כל מה שבא לכם לאמור שלא קשור לפורום. כגון: ההמלצות על אתרים, איך עבר עליכם היום, הודעות תפוז המרתקות, משחקי מכבי.. זה בעצם תלוי בכם. אם תקפידו-תקפידו. ואם לא-אז לא. בנוגע לשאר הדברים שהעלת, אני דווקא חושבת שזה בסדר... שאנשים הקבועים שבפורום ישאלו שאלות שלפעמים לא קשורות. זה כל הקטע של "קהילה". אפשר קצת לפזול לכיוונים אחרים...

apl

New member
גם אני חושבת שזה בסדר../images/Emo3.gif

רק לא הבנתי מה זה "לאמור"....כאילו אני קוראת את זה בכמה הודעות שלך ולא מבינה למה לא "לומר".. נ.ב:זו לא עקיצה..פשוט אני לא מכירה ת'מילה,אז אם אפשר פירוש..

מיטללל

New member
ההודעה על בלוג טי וי נמחקה

בפורום לא יהיו ירידות אישיות או תקיפות אישיות כלפי אף אחד.

סופה 20

New member
האמת די מגעילה לפעמים...

מה לעשות ככה זה החיים , האמת די מגעילה ומכאיבה לפעמים.

Towelie

New member
מיטל כנסי!

מה זה אשמתי שאנשים ליכלכו את ההודעה שלי.. אני במאמר שכתבתי לא לכלכלתי על אף אחד... ודווקא הנושא שהכי משך פה תעניינים מחקת (52 תגובות רשומות..) במקום למחוק תהודעה הראשית פעם הבא תמחקי את מי שמלכלך ולא מי שבאמת משקיע בהודעות

מיטללל

New member
הבעיה היא

שמהתגובה הראשונה כבר לא דובר על הנושא עליו כתבת אלא התחילו לדון באותה נערה. בתפוז יש חוקים נגד זה. מעבר לזה, אותי זה דחה. אם הייתי משאירה רק את ההודעה שלך, אותן תגובות היו חוזרות. שזה ממש ממש לא מתאים. בכל מקרה, אני מצטערת.

Towelie

New member
רגע אז אני יכול להעלות ת'תגובה שלי

או שאת מעדיפה שלא..

למעלה