marinushka2
New member
פיפל ביום ה14! עצה.
שלום בנות!
כותבת מתוך תסכול וחוסר אונים.
אני מטופלת בבית חולים כרמל ולאחר 3 נסיונות כושלים הוחלט לבצע פיפל.
היום הגעתי לבצע את הפעולה ולאחר מכן התיישבתי בחדר אחות על מנת לדבר על תכנית טיפולים. באמצע השיחה התגלה שביצעתי את הפעולה ביום ה 14 אחרי המחזור ולא ביום ה 21.
שאלתי את האחות האם כך תוכנן או שחלה איזשהי טעות וזימנו אותי לא נכון.
את הבלבול והתדהמה על הפנים שלה לא היה ניתן להתסיר, ישר הבנתי שנעשתה טעות והוזמנתי שבוע לפני (אני מפגרת שלא בדקתי אותם).
אך במקום שהאחות תגלה מקצועיות ותסביר שנעשה פיפל גם ביום ה 14 ויכול להיות שהרופא הפעילה איזשהו שיקול דעת מקצועית ואין פה שום טעות. היא לא ידע מה לענות לי והתבלבלה לגמרי. אחרי שדרשתי תשובות נורמאליות וענייניות היא יצאה מהחדר וקראה למנהלת המחלקה הלא היא פרופ' מרתה דרינפלד.
אך לצערי גם היא במקום להקנות לי תחושת בטחון, התחילה להציג בפני מחקרים כאלו ואחרים שגם ביום ה14 זה נעשה וכו כו'. אנחנו, היא אומרת, מבצעים ביום ה21 (את רצינית???) אבל אפשר גם ב 14.
ואז היא קמה וזה המשפט בפיה: " אז עשו לך ביום ה 14, מה הדרמה?"
כמה חוסר רגישות, אכזבה מוחלטת מהמחלקה .
אני לגמרי מבואסת ולא יודעת מה לעשות.
מחכה למחזור להתחלת הטיפול.
מישהי עשתה ביום ה 14?
עזרה, עצות ועידוד יתקבלו בברכה
שלום בנות!
כותבת מתוך תסכול וחוסר אונים.
אני מטופלת בבית חולים כרמל ולאחר 3 נסיונות כושלים הוחלט לבצע פיפל.
היום הגעתי לבצע את הפעולה ולאחר מכן התיישבתי בחדר אחות על מנת לדבר על תכנית טיפולים. באמצע השיחה התגלה שביצעתי את הפעולה ביום ה 14 אחרי המחזור ולא ביום ה 21.
שאלתי את האחות האם כך תוכנן או שחלה איזשהי טעות וזימנו אותי לא נכון.
את הבלבול והתדהמה על הפנים שלה לא היה ניתן להתסיר, ישר הבנתי שנעשתה טעות והוזמנתי שבוע לפני (אני מפגרת שלא בדקתי אותם).
אך במקום שהאחות תגלה מקצועיות ותסביר שנעשה פיפל גם ביום ה 14 ויכול להיות שהרופא הפעילה איזשהו שיקול דעת מקצועית ואין פה שום טעות. היא לא ידע מה לענות לי והתבלבלה לגמרי. אחרי שדרשתי תשובות נורמאליות וענייניות היא יצאה מהחדר וקראה למנהלת המחלקה הלא היא פרופ' מרתה דרינפלד.
אך לצערי גם היא במקום להקנות לי תחושת בטחון, התחילה להציג בפני מחקרים כאלו ואחרים שגם ביום ה14 זה נעשה וכו כו'. אנחנו, היא אומרת, מבצעים ביום ה21 (את רצינית???) אבל אפשר גם ב 14.
ואז היא קמה וזה המשפט בפיה: " אז עשו לך ביום ה 14, מה הדרמה?"
כמה חוסר רגישות, אכזבה מוחלטת מהמחלקה .
אני לגמרי מבואסת ולא יודעת מה לעשות.
מחכה למחזור להתחלת הטיפול.
מישהי עשתה ביום ה 14?
עזרה, עצות ועידוד יתקבלו בברכה