פיפי הגדולה מכולם

ל ט י פ ה

New member
פיפי הגדולה מכולם

היתה הופעה מעולה, היתה באוויר אנרגיה מעולה, הרקדניות היו מקסימות, הריקודים העלו חיוך ואף דמעה. כל הכבוד על ההפקה, על ההשקעה. כל תנועה העבירה בי צמרמורת, עוצמה, ועל כך אני מודה לך. המשיכי להאמין וליצור. תודה

tlingit

New member
ברוכה הבאה לטיפה ../images/Emo24.gif

יופי שהצטרפת לפורום שלנו כיף שנוספים אלינו אנשים המתעניינים בריקודי הבטן, במוסיקה ובתרבות המלווה אותם. ספרי לנו קצת על עצמך? (למשל איך הגעת לריקודי בטן, מה מחבר אותך לזה או כל דבר אחר)

ל ט י פ ה

New member
ברוכה הנמצאת tlingit

תודה , העונג כולו שלי להצטרף לפורום כ"כ חם מלטף, ונוגע בבטןזה בידיוק מה שמאפיין את הריקוד הרבה חום אהבה ונשיות. הגעתי לרקוד ממש במקרה כשחברה אמרה שהתחילה ללמוד לפני כשנה שאלה אותי אם אני רוצה לבוא לשעור ניסיון "כי היא מחכה לזה כל השבוע.." רציתי לבדוק מה זה הרקוד הזה שהיא "מחכה לו כל השבוע"?... ואיך שהגעתי התאהבתי, התאהבתי במוסיקה, באפשרות ל"לטפל" בנשמה בגוף בנשיות בצלילים, בהתקרבות לעצמי, לאהוב יותר את הגוף. אני לומד שנה שנייה כבר, וכולי מאוהבת... הדרך עוד ארוכה אבל יש למה לצפות ולשאוף, זה כייף אמיתי. אני רוקדת פעמיים בשבוע אצל 2 מורות מדהימות! אני בת 33, גרה בתל-אביב, רווקה. כרגע לא עובדת מבחירה. זהו נמשיך להאמין לשקשק ...

tlingit

New member
כן, אין כמו ההרגשה אחרי השיעור

גם אני מחכה בכליון עיניים לשיעור. לפני הרבה זמן למדתי, שגם אם אני עייפה ונדמה לי שאין טעם שאלך לשיעור ריקודי בטן, אני מרימה את עצמי והולכת בכל זאת, כי דקה אחרי שהמוסיקה מתחילה, אני שוכחת הכל ומתמלאת אנרגיה לכל המשך השבוע. שיקשוקים שמחים

למעלה