פיפי במיטה

ענבים2

New member
פיפי במיטה

לילה שני, הגברת הראשונה, התעוררה עם פיפי במיטה. אתמול תירצתי את זה, בנו קורה, תמיד יש פעם ראשונה. היום- מה? היא תמיד מבקשת אם יש לה פיפי באמצע הלילה. באה אלינו לבקש עזרה. מה עכשיו? הצעות יתקבלו בברכה.

בדקתם אם יש לה תולעים?

זה יכול להסביר את זה. חוץ מזה - אולי קר לה? החדר מספיק מחומם?

ענבים2

New member
לא בדקתי תולעים. האם

יש סימנים נוספים לתולעים, מלבד, פיפי במיטה? זה לא אמור לגרד? היא אל אמורה להרגיש חוסר נוחות?

לא תמיד

אם את בספק, נתסי להשתכל בקקי שלה (אולי היא תוכל לעשות בסיר באופן חד פעמי) - אם יש תולעים - פשוט רואים אותן. את יכולה ליתר ביטחון גם לשלוח בדיקת צואה למעבדה. אני יודעת שעכשיו באזור שלנו היו לכמה ילדים תולעים. אמא אחת גילתה את זה רק אחרי לבן שלה פתאום ברח פיפי באמצע הלילה.

ענבים2

New member
או קי. עכשיו אני גם מחברת

כי היא אמרה לי לפני כמה ימים שכואבת לה הבטן. זה בא עם כאב בטן?

The Bellinda

New member
גילינו שאצלנו זה קורה כשקר לה מדי בלילה

בסיבוב האחרון של הפספוסים הפנמנו פתאום שהי, החדר שלה הוא חדר עם קירות חיצוניים והיא זורקת לא מעט את השמיכה. החלפנו לה לפיג'מה עבה יותר והתחלנו להפעיל רדיאטור, זה נעלם כלא היה. (אגב, אם היא היתה מתעוררת כדי לבקש, יכול להיות שאו שבאמת היה לה קר מדי מכדי לרדת או לחילופין, שהיה לה כל כך חם ונעים בתוך הפוך עד שהיא התעצלה לקום ולרדת...)

ענבים2

New member
אני לא חושבת שקר לה.

בתחילת הלילה אנחנו מחמים את הקומה, והחדרים נעימים וחמימים. היא לובשת פיג'מה מפליז, מצעי פלנל, היא מכוסה היטב (לא מעיפה שמיכות בכלל). וסביבה מכוסים, קוף ענק ודובי ענק- שניהם פרוותיים. בנוסף עליהם, יש את השמיכת צמר שהיא ישנה איתה מחובקת ומכורבלת. כשאני בודקת אותה, אז הגוף שלה תמיד חמים. ההורס, שישן בחדר אחר, קם תמיד מזיע. כי ממש חם לו. יש לנו מד טמפרטורה ,בכל חדר, והטמפר תמיד זיהה, אז למה עד עכשיו קמה, ועכשיו לא? והכי מוזר, שכשפעם היחידה, שברח לה פיפי, לפני כמה חודשים, היא התעוררה ובכתה, כי לא היה לה נעים. עכשיו זה מביך אותה. היא לא מוכנה לצאת מהמיטה, כדי שלא אראה את הפיפי. היא לא רוצה שאוריד לה את הבגדים, כדי שלא אראה את התחתונים רטובים. אתמול, ממש התעלמתי. החלפתי את הכל (בנוכחותה) אבל לא עשיתי עיניין בכלל. לא דיברתי. וכדי שלא תרגיש רע, החלפתי לכולם מצעים, כדי שלא תחשוב שהיא מיוחדת. היום, אמרתי לה, שהיא עם פיפי, ולכן צריך להלחיף מצעים והכל. גם לא עשיתי עיניין. אבל הסברתי לה. בדקתי חום, כי חשבתי שאולי זה קשור.

למעלה