פיפול!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איימ חיר!

eMiFrEaK

New member
פיפול!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איימ חיר!

חחחח מה המצב בנות?????????????????. אמ.... ואני רואה גם כמה בנים חחח ואייייייייי כמה שעצוב להגיד את זה.. אין לי חיים בגרוש!!! תנו לי לעבור את המועדי ב' המז***** האלה.. ואני חופשייה!!! אמ.. בעצם לא כל כך חח עבודה עבודה...ועוד קצת עבודה.. ואז פסיכומטרי.. אוי.. החיים חרא.. אני לא מעודכנת ב-כ-ל-ל!! אני חייבת לדעת מה הולך פה!! אני רק אתמול ראיתי את how come!!!! זה נראה לכם הגיוני??????. לא חשבתי שאני!!! אני!! אגיע למצב הזה!!! קיצר... יש לי יום חופשי... אני הולכת לראות מה הולך פה.. חחח קרינושששששש ועדידוששששש והילושששש וג'סססססססססססס..... שנים שלא דברנוווווווו.. טוב.. חזרתי... עכשיו הכל יהיה טוב חח =)

אנושקהההה

כןןןןן שניםםם שנעלמת! מה נסגר? איזה מועד ב' יש לך? יענו במה? לי יש במתמטיקה.......
יום שני הקרוב... תתכוננו להתנתקות ממני בימים הקרובים.. ואם כבר אז כבר.. מישו יודע מתי הבגרות מועד ב' במתמטיקה יענו באיזה שעה? כי אני עם המזל שלי יפספס וזה לא יהיה נחמד.... שמחה שחזרת בובבהה! אוהבת אותך

eMiFrEaK

New member
אהההההה אי לוב יו 2!!!

כן.. נעלמתי..הייתי צריכה להשלים הרבה חומר חחחח יש לי 2 שאלונים באנגלית.. ואחד במתמטיקה בעעעעעעעעעעעעעע אגבבבבבבבב יש ציונים של מועד א' באנגלית!!!!! כמובן שאני כזאת חמודה שהוספתי קישור =) אגב.. תבדקי שם את השעות של הבגרויות.. רשום...

כמה קיבלת באנגלית?

הייתה לי בגרות רק במתמטיקה והיסטוריה.. מתמטיקה עדיין לא פירסמו לכיתות י'... והיסטוריה יפרסמו עוד מלא זמןןןן וואני עדיים לא מוצאת את השעה של הבגרות שלי.. לא רשום בכלל שיש אותה רשום רק איך משלמים וזה אבל נכנסתי שם ללוח שנה וב-12 לא רשום בככלל שיש בגרות מועד ב''.. אאוף איתם! מישו אולי יודע?!

LadyLuvJess

New member
אנה!!!!!

מה המצב???? (המ, זה די סתמי עכשיו. הרגע כתבת את זה, לא? :/) כל מקרה... בהצלחה במועדי ב'!!! תעברי אותם כמו גדולה!! (אבל רק כמו..) עבודה.. המ איפה את עובדת?? פסיכומטרי תחרשי קצת ויעבור. בינתיים את פה, ותהיי אח"כ, ואני אוהבת אותך המון המוווון!!!
ובאמת שהמווון זמן לא דיברנו!!

k k1

New member
אנההההההההההההההההההההההההההההההההה

אנהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה אנהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה טוב מיציתי בובה אני כ"כ שמחה שחזרת
ותפסיקי להיעלם ככה!!חח וולקאם באק! ובהצלחה בבגרויות! אני מקווה שאת עדיין פה.. מואהההההההההההה חולה עלייךךךךךךך!!

bLAck hALo

New member
../images/Emo24.gif

א-נההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה!!!!!! טוב שאת לא עושה קאמקב כל שבועיים/חודש חח כמו צביקה פיק..
בהצלחההההההההההההההההההה במועד ב'!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ודי להעלם ככה.. את כותבת הודעה ואז בוף!
נעלמת........

למעלה