לא כמו ברוק עצמאות שהיא הרבה זמן בין אומן לאומן, זמן שהיה יכול להיות מנוצל לעוד אומנים... פה זה התנהל כליין אחד ארוך ומדהים!!! היה כל כך טוב לראות את שבק על הבמה (למרות שפשוט אי אפשר היה לזהות את נימי) הייתי באקסטזה גמורה! האכזבה היחידה שלי הייתה מזה שהם לא שרו את "רק תגידי לי" שאני מחשיב לשיר הטוב ביותר שלהם. ראוי לציין מאתמול: *MC שירי וזאתי שעלתה איתה היו גדולות, זאתי שעלתה איתה עם הצאית הורודה, מותק, יש לה קול חמוד לאללה. *קוואמי שכרגיל סיפק את הסחורה אבל מה שאני לא אשכח זה את איך שהוא הוריד את הפאה, נראה לי שזה היה הרגע שהתחילה בשבילי האקסטזה שלא נגמרה עד הבוקר. *השיר האחרון של חלוצי החלל ("תסתכל עלי את מי אתה שונא" או משו כזה) *ההופעה של שבק- באמת שלא צריך להוסיף. *התור לשתות בשירותים כי מים עלו 9 ובירה 13 או 16 לא זוכר כבר... *המקלחת מים שידידה שלי עשתה לי תוך כדי ריקוד בתחילת "כל הקופה" *העובדה שזה לא עצר אותי *השיר "כל הקופה" שהיה איזה שמונה דקות לפחות...
זאת הייתה ההופעה!! בחיים שלי לא נהנתי ככה....כן קוואמי הרג אותי שהוא הוריד את הפאה אבל היה קטע שנגמרו המים בשירותים והיה כל כך חחחחם שם "כל הקופה" שיר מעולה בהחלט והם עשו אותו ממש יפה אני מקווה שגם שנה הבאה הם יעשו משהו כזה שוב! ובקשר לשירים באמת התאכזבתי שלא שרו את "רק תגידי לי" וכמובן התאכזבתי שהם לא שרו "קרטון לילה" שזה באמת השיר הכי יפה שלהם!!!!!
לעוד אחת... לגבי קרטון לילה, אומנם שיר מועתק במקצת אבל בהחלט שיר גאוני! אבל מצטער, אין, פשוט אין על רק תגידי לי. לדעתי השיר הכי טוב שלהם, ואחד הטופ שלי בכלל... והקטע עם השירותים באמת היה מסריח שנגמרו המים...