פיף.

linoreinstein

New member
פיף.

שלוםשלום לכולכם. אז כמה דברים יש לי לומר: 1. לאלו מביניכם שהם לא תלאביבניקים/ אלו מביניכם שהם תלאביבניקים ולא היו בפורום המחוזי או ב-2006 ולא מכירים אותי, הרשו לי להציג בפניכם את הפיף. זו מילה יעילה מאוד, שימושית המסוגלת לבטא כל רגש או תחושה שהיא, בין אם היא שלילית ובין אם היא חיובית. ישנן מספר דרכים להשתמש במילה זו: א. פיף עליך - זוהי אחת הדרכים המקובלות והנפוצות ביותר מבין שימושי הפיף, יש לציין שהכל תלוי בטון בו הביטוי נאמר. ב. פיף שלילי/חיובי/ניטרלי - נועד כדי לקטוע שתיקות מביכות או מציקות וכד'. עדכאן מדריך הפיף להפעם. 2. נורא נורא משעמם לי ושקט, ומכיוון שנמאס לי מהשירים שיש לי על הIriver אני נורא אשמח לקבל המלצות לשירים חביבים. אז.. הממ. נצלו שרשור זה כדי להמליץ על שירים נחמדים וכאלה שטויות. יהיה טוב. תהיו נחמדים ושתפו פעולה?
.

yaara tiku

New member
עוד דרכים להעביר את השתיקה ..

כמו כן מומלץ להפר שתיקות מביכות ב- "מה... באים לפה הרבה ? " "נמנמ " (לא בפתח ! ) "מה .. למה .. איפה .. כמה - 6 " "זהירות זה מסוכן " או סתם באמצעות סקס :p

השיטה שלי לשתיקות....

כל פעם כשיש שקט, גם אם זה כשאני על הבמנה או מול חניכים והם כולם עומדים בשקט ומחכים שאני אתחיל, אני מחכה קצת ואז אומר "מביך, הא?!"

SystemBoy

New member
כן...

זה עובד פעם אחת פעמיים ואחרי זה אתה פשוט נראה דביל

Ofir Koblenc

New member
שכחת דרך אחת

"אז מה יפתח..." ולינה - איזה סגנון בדיוק של מוסיקה את מעדיפה?

linoreinstein

New member
רוק ישראלי.

חחחחחחח. וכן, "מנורה, הא. אז מה יפתח..." בהחלט יופי של דרך.

Ofir Koblenc

New member
:\

יש לי המלצה אחת שהיא מוגדרת כתור רוק ישראלי, אבל זה יותר סטלנות ישראלית מאשר רוק ישראלי - הג'ירפות. דברי איתי מתישהו במסנג'ר אני אשלח לך כמה שירים שלהם

ניצניזם

New member
אתה מואשם בסמים קלים???? ..

מה הג'ירפות מה.....?? דרך טובה להעברת שתיקות מביכות זה פשוט לצחוק על השתיקה המביכה.... או דרך טובה יותר....... פשוט לצרוח לבנאדם שבגללו יש את השתיקה..... " למההההה אתההההההה שותתתתתתתקקקקקקקק בנאדדדדדדדדדדדדדםםםםםםםםםם???? מה נראה לך אתה דג?" מתוקיזם בע"מ..... שניצ פיצ שפיצ :)

Ofir Koblenc

New member
אני לא מואשם באחזקת סמים קלים אבל..

האשכים שלי על גחלים,עוד שש עשרה קומות (לא להסחף... זה לא אמיתי. זה סתם ציטוט מתוך שיר שלהם שנקרא "שד נוסף")

למעלה