פיענוח!!!

2שמאי

New member
פיענוח!!!

אנא פיענחו את כתב ידי תודה מראש שמאי נ.ב. אשמח מאד אם תאמרו לי לאיזה תחום אני שייך, ואצליח בו. הסכמתי לפיענוח מצורפת בתמונה.

2שמאי

New member
תגובה

לא יודע מה זה בדיוק המושג דתי? זה רלונטי לענין??

astral travel

New member
לא לא רלוונטי יותר מידיי

פשוט תהיתי לעצמי אם אכן כך הדבר. לכתב שלך יש ניחוח מסויים ולא ידעתי למה לשייך אותו ודתי מבחינתי זה אחד שמאמין ושומר

אריק!

New member
שמתי לב אצלך לאותה אות בכמה צורות

למשל ת´: "שמעתי" - ת´ שקועה וצרה, בלחץ חזק ובקצה זוית קטנה "חדשות" "טובות" - ת´ קעורה ומרחיבה שמאלה, יותר בסופי מלה. השנוי מראה על התלבטות פנימית כיצד עליך לנהוג וגם על חוסר עקביות מסויים בהקשר של האות המשתנה, גם צורך להסביר ולנמק את פעולותך וגם רגישויות. לפעמים צורך בהערכה ותשומת לב בהקשר של דברים שאתה עושה, כגון: מתוך גישה מזדהה, אוהדת ומתחשבת אתה עוזר ונותן ברוחב לב, יותר מאחרים ואפילו מחסיר מעצמך. ואילו הקטע הצר והזויתי משקף מומנט של סרוב, עקשנות והתחפרות בעמדתך מול לחץ מופעל. היות שהגישור בנקודה זו פחות גמיש ונוח לא מן הנמנע שתיווצר איזה מתיחות זמנית ביחסים. היות שזה המצב ו ´אין´ אפשרות, אתה מוכרח לשמור באופן הדוק, זהיר ומחושב יותר על רזרבות ומשאבים חומריים. מבחינת הסביבה זה אומר לתת/לעזור/לשלם פחות ממה שהם אולי היו מצפים ורוצים. האותיות הגבוהות: ה´ "היקר" - חשיבות וגם קצת רגישות למעמד בחברה ובקהילה, כאדם אחראי, שקול, הגון ומכובד, ידוע במדותיו הטובות ובעל ´שם טוב´. לפעמים חרדה לפגיעה במשפחה בשל שמועות, גם מאמץ למנוע פרסום מביך ופוגע ולטפל באופן דיסקרטי ´בכביסה המלוכלכלת´ ( במדה שיש כזו ). יש כזו ?

תגובה

אני מתעניינת קצת ואני יכולה להגיד לך שהכתב שלך מאוד ציורי ואוליי מתאים לך תחום אומנותי.

למעלה