פיענוח תשובות

יעל301

New member
פיענוח תשובות

תגידו לי האם התשובות בסדר E2 4530.90 -נראה לי קצת גבוה לא????

תשובות

1. תלוי באילו ערכים. 2. כמו כן גם תלוי כמה זקיקים יש לך. כל זקיק תורם ל E2 בסביבות 200 יחידות. תני לנו יותר "חומר" לעבודה

יעל301

New member
עוד נתונים ../images/Emo4.gif

8 זקיקים 11-13 מ"מ ואחד 8 מ"מ ואיזה עוד תשובות צריך - פרוגרסטרון 4 NMOL\1 התשובות זה בסוגריים ?? סליחה על הבורות

ניראה לי כמו יחידות חדשות

את בטח לא ברמת מרפא נכון? אם כך זה בסדר, כי ביחידות חדשות זה פי 3.7 מהישנות אז במום 200 לזקיק זה קרוב ל-700 לזקיק, והזקיקים הם עדיין לא בשלים. פרוגסטרון 14? או 1.4? ומה עובי הרירית?

OK ניראה כמו יחידות חדשות

ואם כך אז זה בסדר גמור. הזקיקים עוד יגדלו עד לגודל 18-20, הE2 גם יעלה בהתאם וכשפרוגסטרון יתחיל לעלות יגידו לך להזריק כוריגון ואז לשאיבה או הזרעה, לפי הפרוטוקול שלך. בהצלחה!!

רחל5

New member
NMOL/L ולא NMOL/1

היחידות הן ננו-מול לליטר. נדמה לי ש- 200 לכל זקיק בשל זה ביחידות בין-לאומיות (IU) או משהו כזה. אצלי צפוי ביוץ כשה- E2 עובר את ה- 800 (עם זקיק אחד). אני מניחה שזה לא מדע מדוייק.

שירלי 2

New member
אז למען הסדר

הערכים הנמוכים (ישנים,מכבי וכו') הם- PGML ל-E2 ו NGML לפרוגסטרון. לערכים החדשים והגבוהים יותר זה - PMOL ל E2 ו- NMOL לפרוגסטרון. והמעבר בינהם (מהישנים לחדשים) הוא להכפיל את הנמוכים ב-3.2 עבור הפרוגסטרון, ולהכפיל ב-3.7 עבור אסטרוגנים.

רחל5

New member
PGML, NGML,איך קוראים את זה?

ננו-גרם למילי-ליטר? פיקו-גרם למילי-ליטר? (אני מקריאה לרופא את התוצאות בטלפון... חשוב לדעת...) וגם - מה זה IU? אני זוכרת שראיתי את זה באיזה מקום... אוקי. כדי לפתור את הדילמה, נכנסתי לתוצאות הבדיקות האחרונות שלי באתר של מכבי, והנה זה: E2 [PMOL/L] Progesterone [NMOL/L] LH [IU/L] שיהיה מעניין.

רחל5

New member
"הורמון הצהבה"

עולה לקראת הביוץ. גורם להבשלת הביצית בזקיק. לא יודעת למה אין לך את הנתון הזה. הרופא שלי תמיד רושם את כל השלישיה הזו במעקב.

יעל301

New member
סקר מנוגון -הזרקה ות.לוואי../images/Emo88.gif

רציתי לדעת איפה כל אחת מזריקה מנוגון -בטן או שריר ??? אני מתלבטת, פעם אחת הזרקתי לבטן ועשה לי אדום כל האיזור וקצת כאבים ובישבן שהזרקתי לא קרה כלום מעונינת לדעת מה איתכן ???

פּוֹנְג

New member
בטן. עשה לי כמו מכה כחולה.

(אבל לא הזיז לזקיקים
) אחת הדרכים שמצאתי להקל על האי נעימות היא אחר כך להכנס לאמבטיה חמה או להשפריץ הרבה זמן עם הטוש על הבטן.

אני מזריקה לבטן

שתי אצבעות מימין או משמאל לטבור (מתחת לטבור עושה לי אדום וגירודים שחבל על הזמן). בהצלחה!

נועם@בת

New member
לשרשר יקירתי, לשרשר ../images/Emo3.gif

כדי שלא יגמרו לנו הדפים מהר מידי, אנחנו מעדיפות לשרשר הודעות. כשהזקרתי בבטן מנוגון זה עשה לי סימן כמו עקיצה, מגרד ומעצבן. אז עברתי לירך, גם שם היה סימן כזה אבל פחות מעצבן, וכמה ימים אחרי ההזרקה כאב לי כאילו קיבלתי מכה. אבל בזריקה החמישית שישי זה הפסיק. כדי להקטין את הנזקים חיממתי את הממס בכף היד לפני שהכנתי את התמיסה וזה מאוד הקל. גם לחיצה ממושכת עם הצמרגפן אחרי ההזרקה ולפני העיסוי הקטינו את תופעות הלואי. בהצלחה נועם

בישבן. אין לי שום תופעות לוואי

אבל יש לי הרושם שלא מדגדג לביציות שלי.... (E2 אחרי 6 ימי הזרקה של 3 אמפולות - 719
הלילה יש לי דייט עם הרופא ואדע בוודאות מה קורה שם). אני התחלתי להזריק בישבן בעקבות "שאלת קיטבג" לרופא איפה מזריקים מנוגון וזו התשובה שקיבלתי.

ד"ר אשכנזי ../images/Emo32.gif

אני מחפשת בנרות מטופלות שלו מבלינסון או אסותא. המליצו לי עליו בנושא של תרומת ביציות אך רציתי לדעת האם גם בפורום הזה יש שמכירות... תודה.

Galit29

New member
יש אותי - נפגשת איתו דרך בלינסון

ביום שני הקרוב ויש פה עוד בנות שהולכות אלוי הפרטי. לא כלכך יודעת לגבי תרומת ביצית,

למעלה