פיענוח כתב יד

אור123455

New member
פיענוח כתב יד

שלום,

קרה לי היום מקרה שהטריד אותי ותהיתי אם אוכל לקבל כאן ייעוץ.
הגעתי לעבודה קצת מאוחר והסתבר לי שבזמן הזה איש שמייעץ לחברה (שאני מכירה ועובדת איתו) הסתכל לי במחברת רשימות ובחן לי את כתב היד.
הוא בעיקר דיבר על הוריי, וכאשר שאלתי לגבי עצמי הוא טען שכבר מכיר אותי מהפגישות שהיו לנו ושזה מעיד הרבה יותר מאשר ניתוח.
גם כאשר ביקשתי מספר פעמים לדעת מה דעתו הוא סירב להגיד והדבר הטריד אותי במהלך כל היום.
תהיתי אם ישנה אפשרות להעלות את אותו הדף שהוא ניתח ולקבל חוות דעת על כתב ידי?
אני ממש סקרנית ובעיקר מוטרדת מהעובדה שהוא לא הסכים להגיד את מסקנותיו

תודה
אור

doron nitkin

New member
היי אור .

תודה שבחרת לשתף אותנו בחוויתך המוזרה והמפוקפקת ממקום עבודתך .
ראשית אפתח ואומר שמה שרשמת נשמע מאוד ביזארי , הזוי , ומופרך לחלוטין מהסיבות הבאות .
1 מה הכוונה באיש שמייעץ לחברה , מי הוא ומה תפקידו ?
2 מי ביקש מימנו ויתרה מכך אישר לו לחטט בדבריך האישיים ? מחברת רשימות היא דבר פרטי
ואין לאף אחד חוץ ממך זכות לחטט ולפשפש בה , יתרה מכך לדלות ממנה חומר למטרות איבחון כהגדרתך
מבלי שנתת הסכמה מפורשת לכך .
3 מה קשורים הורייך לאיבחון במקום העבודה ? הורייך לא עובדים במקום כך שאיבחונם והתעסקות בהם לא קשורה לנושא .
4 במידה ונערך איבחון גרפולוגי במקום עבודתך חובה על המעסיק או לחילופין על מחלקת משאבי אנוש להודיע למי שאמור
להיות מאובחן על כך , האיבחון נעשה בצורה מסודרת ומאורגנת ולא בחטף ובהגנב כמו שציינת בהצצה חטופה במחברת
רישומים שלך .

מצטער אבל כל הסיפור והשתלשלות הארועים שבו נראים לי הזויים מן היסוד כך שלא חושב שאוכל להיות לך לעזר
במקרה הזה .
אין כמובן שום בעיה או מניעה שתעלי לכאן את כתב ידך לאיבחון כמו שרבים וטובים עושים , כמובן לפי כל כללי דרישות
האיבחון הפורמאליות המקובלות .
1 כתיבה ספונטנית על דף חלק בלבד , לא להעתיק , שירים , חמשירים , הרצאות , רישומים וכו" .....
2 כתיבה בעט כדורי בלבד .
3 הרשאה בגוף הדף לאיבחון הכתב .

בהצלחה .

למעלה