פיענוח כתב ידי

nuritna

New member
פיענוח כתב ידי

שלום לכולם, אודה לכם אם תוכלו לפענח את כתב ידי. אם צריך פרטים נוספים לצורך הפיענוח אשמח לתת. תודה רבה, נורית

shamon51

New member
שלום נורית

ההתלבטות שלך בקשר למקצוע נראית מובנת מאחר ואת טיפוס שאוהב מגע עם אנשים. עבודה של מתכנת היא יותר "בודדה" כיוון שהוא/היא מתמודד אחד-על-אחד מול המחשב. יתכן ותוכלי לנצל את היידע במחשבים ןתכנות בצורה הבאה:
הדרכה
הטמעה של מערכות - למשל ERP
תמיכה במכירות
תמיכה בלקוחות בקיצור
כל דבר שמשלב עבודה מול אנשים שיהיה בהצלחה, שמעון

nuritna

New member
תודה על התגובה המהירה זה די מדהים

נטיית הלב שלי הייתה בכיוונים שאתה מציעה אבל בשל חוסר בטחון לא ניסיתי. יכול להיות שהיום שווה לי לנסות את זה. אם יש למשהו עוד משהו להגיד/להוסיף. אני אשמח לשמוע.

מתיחס לכתב ידך nuritna

בכתב ידך בולטת ההתלבטות והאני מפספסת . את עוברת תקופת מעבר של מתלבטת . התקופה יכולה להתמשך 2 -3 שנים . אם נהיה מעשיים עליך להמתין עד שתקופה קשה כזאת תעבור ואז תתחילי להתלבט מחדש . את עוברת תקופה של התלבטויות נורמליות ואני מציע להמתין ולהמשיך עד שהתקופה תחלוף 2-3שנים .

nuritna

New member
שוב תודה...

...על התגובה אבל לא כל כך הבנתי. האם אתה מציע לי להמשיך לתכנת 2-3 שנים ורק אחר כך שוב להתחיל לבחון כיוונים אחרים? האם בעוד שנתיים אני לא אתקל שוב באותן התלבטויות שיש לי היום? האם לא כדאי כבר עכשיו לנסות לבצע שינוי ולא לחכות עד גיל 36 שאז אני אהיה "זקנה" יותר לשוק העבודה? מאיזו בחינה אתה רואה שכדאי לי להמתין תקופה כזו?

אני הייתי אומר:

ליתר ביטחון שבי ותתלבטי עוד 3 שנים, קחי הפסקה של חצי שנה לצורך בחינת דרכך, בינתיים תבשילי, קחי עוד שנה לצורך התלבטות ונצלי אותה לצורך בדק בית, אם תרגישי גם לאחר השנה הנוספת שטרם בשלת המשיכי להתלבט עוד שנה ובעוד 5 שנים תחזרי אלינו ונראה מה נוכל לעשות. האמת שאני מתלבט.. את יודעת מה תחזרי עוד 6 שנים.

אבקש לא להרעיש בימים הקרובים

יגאל עמיר קיבל רשות להתייחד בתאו עם לריסה.. גם ככה קשה להתרכז במקום הלא רומנטי הזה. האמת שבספור זה מעניינים הפרטים הקטנים, איך עושים זאת, האם מכניסים לתאו מיטה זוגית? מחליפים את הניאון בעששיות ונרות וזו רק תחילתה של ההתלבטות.. בינינו, עדיף שהאווירה תדכא את חשקיו הספיק לנו אחד כזה.

nuritna

New member
התלבטויות... התלבטויות...

נראה לי שעדיף ככה... אולי אני פשוט אחליט שאני אתלבט שוב בעוד נגיד 20 שנה... נראה לי שלמיודענו הפסיכופט יגאל עמיר זו תהיה עצה טובה ואם זה לא ידכא את יצרו זה לפחות יצמצם נזקים ....

למעלה