פיענוח כתב ידי -

shlulit

New member
פיענוח כתב ידי -

אשמח לקבל פיענוח של כתב היד שלי.. ויש לי שאלה, למה כשאני כותבת על דף חלק יש יותר רווחים בין המילים מאשר כשאני כותבת בשורות? חג שמח לכולם!

shlulit

New member
../images/Emo7.gif אני ממש אשמח

אם מישהו יענה לי... (סחיטה רגשית
)

אריק!

New member
תודה לאבי שבאדיבותו עלה הכתב, וכך

ראשית, לקחת בפרופורציות כל מה שאני כותב היות שיש מעט מדי חומר, והרגע קמתי ועוד לא שתיתי קפה, וגם אין לי סכך לסוכה והכל כאן רטוב ומלא "שלוליות" משטיפת הסוכה מאמש. כתב היד, במראה הרגוע משהו שלו, מסמל עבורי את השלווה והתום של הנערות. ההמשך פחות רגוע ונדמה לי שאפשר להסיק על מערבולת יחסים עם בחורים. כאילו רצון לבלוע ולקחת לעצמך את כולם, אך כיוון שזה בלתי אפשרי את נכנסת לסחרור של לחצים. אני ממש יכול לראות שאתמול רבת עם החברה הכי טובה שלך, כן כן תתחילי להאמין בזה. השארת שולים רחבים בצד שמאל משקפים מרחק מן העתיד, או כמיהה לעתיד חלומי רומנטי. המרחק יכול לשקף את חווית "החדר האטום" שמקיף אותך, את הדיסטנץ מהמורים, ואת הלחץ העצום שלך לעבור "טסט" ( שעור השולים כשעור הקושי לעבור זאת בהצלחה ) היות שזה למודי נפרט: שולי שמאל של 4 ס"מ - משהו כמו 30 שעורי נהיגה + 8 טסטים על כל ס"מ פחות יש להוריד 20 אחוז מהכמויות הנ"ל חסרי שולי שמאל - רשאים לנהוג ללא טסט. אגב, חסרי שולי ימין מעדיפים ( בד"כ, לא לתפוס אותי במלה ) - אופנוע. מרחיקי שולים עליים מלהבים מהגודל והנפח של משאיות. ביי.

עטרה ב ט

New member
תיאור מדויק למדי, אבל מה אתה אומר

על ה"ר" "ו" "ן" שכל כך מתפתלות בראשן ודומות קצת לספרה 9 ? לי נראה שיש פה התחזות

אריק!

New member
המלים נעתקו מפי, אגב שלולית וחברתה

בקרו כאן פעם, לא ? נדמה לי שאז הן נקראו אגמיות. את מפריעה לי בשפוצים
אריק - היום בצהרים פול + עמבה עם עראפאת

אריק!

New member
במקור זה תוכנן אצלו אבל בעיצה אחת

אתו, לאור הבלגן שהותיר הבולדוזר בסוכה שלו, החלטנו שהשנה אנחנו מדרימים ליאסין. לפי דעתי הסרחונות משניהם חוסכים את הצורך בעמבה.

shlulit

New member
מקפיצה- למרות ש

הכתב שלי בטח טיפונת השתנה מאז בגלל...

למעלה