פיסת מציאות.

ננדין

New member
אני מצטרף לדבריו של רן ואני גם חושב

שלא היה שום דבר בהודעתיו של משה שצריך להעליב אותך... אתה לעומת זאת, בוחר ללבות ריב ולהעלב בשם אנשים אחרים במקום ללבן את העניינים בצורה מנומסת. זכותך להעלב וזכותי לענות לך אך שים לב שהיו עוד אנשים בשרשור הזה שלא היו "מנומסים"

sgracie

New member
כשמך כן אתה, מאסטר ההטעיות...

אני לא מחפש ענייני כבוד ותו לא. כש-DYS ביקש לדעת מי אני ומה ניסיוני זה היה ניסיון להראות למי יש גדול: אם הייתי עונה: "בן 20, מתאמן BJJ שנה, ללא קרבות בעברי" הוא היה כותב לי שאני עוד ילד ואני עוד אלמד בעתיד ובינתיים יש לו הרבה יותר קילומטראז' ממני מתחת לחגורה. א - ב - ל, ואבל גדול, לא כך הם פני הדברים בכלל, זה חוסר כבוד משווע לשאול לפרטיי ואחר כך לא לענות על אותה שאלה בעצמך

מאסטר, הנה חדשות:

במעבדות אומנויות הלחימה של הארוורד התגלתה תגלית מרעישה: ייתכן ואנשי BJJ כותבים בפורום למטרה אחרת מלבד להוכיח שיש להם הכי גדול. גם אם לא התכוונת, ההודעה שלך מחרחרת ריב. קח לתשומת ליבך, ושפר הופעתך! בברכת "הרס"ר הגיע, והדשא יצבע בלבן!" גוטמן האפור

Master Deceiver

New member
נחשפים כאן מערומיך הנפשיים:

אני סמוך ובטוח שאם היה משתמש אחר שאיננו " נכבד " בפורום, כותב הודעות כגון הודעותיו המתנשאות והיהירות של משה קיץ, היית מגנה אותן חיש מהר. אבל ככל הנראה- אתיקה, " do " ( ? ) וכיוצ"ב הם כולה קלישאות... פוליטיקה של פורום, אבל בכל זאת- אתה פוליטיקאי נהדר.

Tonjin

New member
חבר יקר, גוטמן בניגוד לך, כותב מיומו הראשון

כאן ובמשך שנים רבות תחת אותו ניק, אותו הוא לא מוצא צורך להחליף כל חודשיים עקב התבטאות יהירה או תמימה בצורה מרושעת, לדעתי זה מראה הרבה אם לא על ההבדלים באופי אז לפחות על הבדלים באופי הכתיבה בינו לבין נגיד.... אנשים אחרים כאן... בכל הזמן שהוא כותב כאן הוא הצליח שלא להסתבך באף סכסוך ווירטואלי או אחר, לשמור על יחסים טובים עם כל הכותבים ובו זמנית להעביר את הדיעה שלו בצורה חד-משמעית ורהוטה ובלי התפתלויות, הוא בניגוד לבוא נגיד.... אנשים אחרים שכותבים כאן לא נזקק מעולם להודעה של "ניתוק יחסים ווירטואליים" מעל הבמה הזו וכזו הודעה גם לא הופנתה אליו מעולם אז גם אם הכל באמת נובע מפוליטיקה טובה ולא ממידות טובות כפי שאתה מנסה אולי לרמוז , עדיין נראה שלפחות במקרה הזה, עדיף להיות פוליטיקאי טוב מפוליטיקאי מחורבן, כמו נגיד... כותבים מסויימים בפורום....

Master Deceiver

New member
כל זה ממש לא רלוונטי לכך שנעשה כאן מעשה נבלה,

והנהלת הפורום התנהגה באופן פסול, צבוע ומתחת לכל ביקורת. בלי עומק, בלי ערכים ובלי מצפון - טכניקות של כל " אומן " לחימה ( היפותטי,למען הסר ספק ) נטול מידות מוסר, הופכות אותו ללא יותר מבריון שיודע להרביץ.

מאסטר

ההשמצות הללו מיותרות בעיני, אתה כותב בנחרצות מדיי, והאמת זה כבר מתחיל קצת לעצבן, במיוחד שאין לך מושג ואפילו הקלוש ביותר, מה נעשה או לא נעשה מאחורי הקלעים. אתה יורה לכל הכיוונים - וחבל. כולם אנשים בוגרים כאן...ולאף אחד אין צורך בסניגור.

אני קצת לא מבין על מה אתה קוצף

התנהלת בצורה שלדעתי עשויה לחרחר ריב, הערתי לך. קח לתשומת לבך, במיוחד לאור שיחות עבר שלנו. לא כל הערה מכוונת לפגוע. חשוב על זה כאילו בעל הבית בפאב מניח לך יד ידידותית על הכתף ואומר "אפשר קצת יותר בשקט"?

זקס11

New member
אם אתה כזה גדול, למה לא רואים אותך ב DC?

המשך למטה V V V בדיחה!!!!! ( אותי היא הצחיקה)

d y s

New member
אתה צודק

הוצאתי דברים מפרופורציה באותו שירשור. 1-אינני נעלב 2-תודה מאסטר על המחמאה אין צורך להכנס לקרב כדי להגן על שמי הטוב. 3-אני בן 37 עד שנת 92 עסקתי באו"ל ספורטיביות רובן במגע מלא. משנת 92 אני עוסק בקורינדו אייקידו ובשיטו ריו קראטה.(לעולם תלמיד אך גם מורה) אצל שלמה דוד סנסיי. בעבודתי אני מדריך לוחמה טאקטית ולוט"ר וכן לחימה ללא נשק ולוחם בעצמי היכן שהוא. במסגרת תפקידי הייתי באינספור השתלמויות עם מיטב המורים והמדריכים לנושאים אלו בארץ ובחו"ל. באמתחתי נסיון מבצעי לא מועט אם נחשב את הזמן מיום גיוסי לצה"ל ליח"ר 367 (אני מקווה שלא הותקף שוב בהשמצות). ועד לתפקידי הנוכחי. כולל קרבות תחרותיים במ"ס שונות כולל כוחות מיוחדים. ולצערי אף אפיזודת אגו של קרבות לא חוקיים לפני הרבה שנים. 4- עכשיו אני מרגיש שחצן ומלא אגו ואני לא אוהב לדבר על עצמי. מתנצל אם נפגעת מדברי

ד', אני לא חושב שיש פה שחצנות. זה מה שעשית.

זה ה-CV שלך, והוא מכובד. אנשים מתקשרים יותר טוב כשהם מכירים את הצד השני. אני אמנם כותב בכינוי, אבל כולם יודעים את שמי, וכנ"ל כך לגבי כמעט כולם בפורום. כולם יודעים במה אני מתאמן, ואפילו מתי אני מתקלט, כשתיקלטתי. מבחינתי, אחת המטרות הגדולות, שבגללן אני בפורום הן כמנהל והן כמשתתף, היא הקהילה שנוצרת כאן. קהילות נוצרות מאנשים, לא מכינויים באינטרנט, ולכן הרשימה שנתת כאן היא, לדעתי, מבורכת - **במיוחד** כשהיא לא מצורפת "ובגלל כל זה, תקשיב לי ואני צודק". יצאו לי דברים נהדרים מהפורום הזה. מצאתי מורים, חברים, אפילו (בעקיפין) בת זוג. למדתי המון. זה קרה מול אנשים. ברכותי על עוד צעד במורד מחילת הארנב
טל

/Master אני מסכים אתך שזו מטרת הפורום

ההודעה כוונה ל DYS שמראש פסל את הדיון הערכי בטענה שמוצה כבר. אגב, אני מסכים איתו מהבחינה הטקטית שאסור לרדת לקרקע מבחירה

Zegdel

New member
פרט חשוב

איזה א"ל הוא מלמד? אני שואל בגלל שבסגנונות שהם לא ספורטיביים, יש טכניקות של תקיפה של נק' תורפה, שיכולות לעזור לנטרל את התוקף הראשון, וכך להיות מוכן להתקפות נוספות.

סיסטמתי

New member
אני מקווה שלא ירביצו לי...

אבל לדעתי MMA זה לא סגנון, זה יישום ספורטיבי של אוסף טכניקות מסגנונות שונים

למעלה