פיסת מציאות.

sgracie

New member
שוב קלישאות בגרוש - אני אסביר למה

אתה מתאמן על טכניקות קרקע? או הורדה לקרקע? אז מה רמת המוכנות שלך תהיה אם בקרב של אחד על אחד ברחוב אתה נופל על לוחם MMA, אחד שגם מומחה בקרקע? אתה הרי קראטיסט, איזו מוכנות יש לך לבריח יד או טריאנגל?

d y s

New member
ובכן עוד קלישאה בגרוש

צא ולמד הבנת הנקרא. מוכנות אינה קשורה לטכניקה.

sgracie

New member
"מוכנות נרכשת באימונים והיא טכניקה בפני עצמה"

וזה משפט שאתה כתבת בהודעה אחת מעלי... ולי יש בעיות בהבנת הנקרא?

d y s

New member
מוכנות היא מצב

נפשי שיש לתרגל כמו טכניקה וכן היא כוללת הכנה של הגוף.

sgracie

New member
בעבר שאלתי אותך את אותה השאלה והתעלמת

אבל אין לי בעיה להתחיל: שמי כפיר איתן, בן 25, הניסיון שלי: קרבות MMA, מועדוני לילה ותקריות ברחוב. עכשיו תורך

טייק איט איזי, כפיר

בוא נשאר קצת יותר רגועים ואז לא נצטרך לרדת לקרקע או לכל מקום אחר. תודה.

sgracie

New member
למה אתה מרגיש את הצורך לבקש ממני להרגע?

אני רגוע. הוא שאל שאלה וקיבל תשובה.

כי נשמעת עצבן ../images/Emo13.gif

ובגלל שנראה לי שזה היה יכול להפוך למשהו קצת פחות רגוע. רק ביקשתי טו טייק איט איזי, בלי לחץ. בריאות, גוטמן

Master Deceiver

New member
אני מוכרח לציין,

שהודעותיו של Dys הרשימו אותי - אין ספק שמדובר באדם מקצועי שיודע טוב מאוד מה הוא סח, ובניגוד לכותב אחר בפורום לא מחפש להוכיח עליונות וכבוד על כל צעד ושאל... אני מקווה שלפחות כפיר, לא מחפש להוכיח שלו יש הכי גדול.

ננדין

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif לא נמאס לך כבר???

זה ממש ממש לא לעניין!

ננדין

New member
להעליב אותי? מה הקשר להעלבה???

אתה רומז דברים מאוד לא יפים (בלשון המעטה) על מישהו שהרבה פה מאוד מעריכים ואתה עוד מתפלא למה אני מתעצבן??? אתה רוצה להעליב אותי? אתה מוזמן! אבל אל תחשוב שאני אסתום את הפה שלי שאתה כותב דברים לא במקום...

Master Deceiver

New member
רון :

גם אם משה קיץ הוא עילוי נדיר בתור אומן לחימה, זה לא נותן לו תירוץ לכתוב אליי ואל דיס כפי שהוא כתב. שים לב שלהודעות שכתבתי על סטטיסטיקה הוא קרא " קשקוש ", " דמגוגיה " וגם הוסיף בלעג " חייזרים וזאבים ", שים לב שהוא גם לעג לדיס בהודעה אחרת שלו. לדעתי- גם אם הוא בעל יכולות נהדרות, זה לא תחליף לכבוד לזולת ולנימוס.

קראתי את הדברים שמשה כתב לך

ולא ממש מצאתי סיבה להעלב כל כך, אבל זה אני. זכותך להעלב כמובן, אבל לדעתי קצת חבל על האנרגיות שאתה משקיע בליבוי הריב הוירטואלי הזה. את מה שכתב משה ל- d y s תשאיר ל- d y s לטפל בזה. לא צריך להעלב גם עבורו. סתם נראה שאתה משקיע הרבה מאמץ בלהעלב ובלתבוע את עלבונך זה. חבל, לא?

למעלה