סיכום בעברית:
היומהולדת של לורליי הגיעה ואיתה, כמובן ואיך שלא, מגיעות בעיות קטנות. רורי שרוצה להכין ללורליי הפתעה מיוחדת מחליטה לעשות לה את הפיצה הכי גדולה בעולם! כשמתברר לה שהפיצה הכי גדולה בעולם היא קצת בלתי אפשרית היא מתפשרת על הכי גדולה בסטארס הולו. כמובן שעם הכנת הפיצה קירק נפצע כשנשפך עליו גבינה, סוקי נעלבת שלא ביקשו ממנה עזרה וכו'. בינתיים לוק מגלה שג'ס באמת לא הולך לבית הספר ומחליט לדבר איתו על זה, ג'ס כצפוי לא משתף יותר מידי פעולה ואומר ללוק שלא ידאג ושהכל בסדר. לקראת סוף הפרק כשג'ס רוצה לנסוע לוולט מרט במקום לבית ספר הוא מגלה שמהכונית שלו נעלמה! לוק מרגיע אותו ואומר לו שהוא יימצא את המכונית ושבינתיים ג'ס ילך לבית הספר (ועכשיו, ניחוש פרוע מי לקח את המכונית?
) באותו פרק לוק פוגש את ההורים של ניקול וזה לא מצליח משהו כי הוא היה עצבני מידי מכל העניין של ג'ס - אין הרבה מה להרחיב בנושא הם שאלו אותו על ילדים והוא פתאום התחיל להתפרץ עם כל הסיפור של ג'ס, הם הופתעו מהתגובה שלו לגבי ילדים ובזה נגמר הסיפור.. סוקי, לורליי, מישל ועוד אחד שהוא מנהל הלילה של מלון העצמאות מנסים לשקם את המלון והיו ריבים מצחיקים במישל למנהל הלילה שמנסה להתחנף ללורליי ומישל לא אוהב את זה ב-כ-ל-ל! רי'צארד קובע עם לורליי להיפגש בבית קפה (בשיחה משעשעת מאוד
) ושם מוסר לה צ'אק מכובד מאוד של נראה לי (לא לתפוס אותי במילה בבקשה!!) 75 אלף דולר. הוא מספר לה שכשהיא נולדה הוא השקיעה במשהו בבורסה על שמה והיום הממשלה עושה עם זה משהו אז מגיעה לה ,חוקית, את הכסף. לורליי מחליטה להשתמש בכסף בשביל להחזיר לאמילי את הכסף שלוותה ממנו כדי שרורי תלמד בצ'ילטון. אמילי נעלבת ומתחילה לצעוק על לורליי שעכשיו מצידה (מצד לולרליי) העיסקה מבוטלת היא לא צריכה לבוא יותר לארוחות משפחתיות והיא חוזרת לניתוק קשר שהיה לפני הלוואת הכסף. לורליי מוחה על זה ואומרת שזה לא נכון ומציגה כמה טיענוים נכונים אבל בסופו של דבר לא אמילי ולא ריצ'רד (שבינתיים מתעצבן על כך שלורליי אמרה לאמילי שהוא נתן לה את הכסף) רוצים לדבר עם לורליי.. בסופו של הפרק רורי אומרת ללורליי שזו הייתה טעות להחזיר לה את הכסף ולורליי מסבירה לה למה זו לא הייתה טעות, ושהיחיסם שלה יש עם אמילי וריצ'ארד זה לא אותם יחסים כמו רורי וסבא וסבתא שלה ושהדבר הכי קשה שהיא עשתה היה להלוות כסף מהם והיא תמיד התכוונה להחזיר להם אותו. ואז, לורליי מקבלת את פיצת הענק שלה והייתה פחות או יותר מאושרת.
מספיק מפורט? רוצה עוד? יש לי עוד פירוטים אבל זה ככה בכלליות
מקווה שעזרתי