וואו../images/Emo168.gif
תראו! סתם אני יספר ממש בקצרה: ג'ושוע מוצא ציור ושופך עליו מוס שוקולד ואז מורח אותו בטעות ושם עליו ניירות וממשיך לצבוע אותו ובתמורה לנתחי בשר ג'ושוע נותן לאלק את הציור והוא הולך למוזיאון ומקבל כסף והוא מבין שאם ג'ושוע ימשיך לעשות ציורים הוא יקבל עוד כסף. אלק מציע לג'ושוע להמשיך להשתמש בדפים ולוקח את הדפים מהרופא של מקס. במקביל אישה פונה ל"eyes only" וטוענת שהילד שלה נחטף והפורצים שמו לב למצלמות והמצלמות לא קלטו אותם ישירות. היא אומרת ללוגן ומקס לבוא כשבעלה בעבודה כי הוא לא חובב מושבע של "eyes only". מקס חוזרת הביתה ולא מוצאת את הניירות רופא שלה ושואלת את ג'ושוע ואלק אם הם ראו את זה והם עונים לה שלא. הם מרגישים אשמים והם רוצים לקחת את הציור עם הדפים של הרופא. לוגן קולט שיש משהו בחצר שמשקף את מה שקורה מחוץ לבית. לוגן מקרב את התמונה וקולט 2 אנשים שיכולים לקפוץ למימדים אדירים והוא ישר חושב שאלה טרנסג'נטים. הוא מקרב עוד יותר וקולט שאחד מהאנשים עובד ב-R C F שבחוץ זה שירותי זבל אבל אם נכנסים לבניין מגלים שזו כת עתיקה עתיקה שלשם קשור המקל הליכה שמישהו מצא והסמל של מנטיקור וכנראה שזאת כת שהקדימה את מנטיקור. מקס נכנסת ונלחמת בפורצים שעם הזמן היא קולטת שהם לא טרנסג'נטים והם כמעט קורעים אותה. האחראית על המוזיאון רוצה תמורה בשביל הציור בחזרה, וזה או 2 ציורים חדשים בחינם, או שג'ושוע יבקש את הציור בעצמו (כי היא השתוקקה לראות את ג'ושוע כבר כמה ימים). ג'ושוע מצייר 2 ציורים אבל האחראית לא חושבת שיש בזה רגשות וכל מיני, אז ג'ושוע מתגנב לבניין בשביל לגנוב את הציור וכשהוא בא לעלות האחראית עומדת עם אקדח מולו (חשוב לציין שהפנים שלו הסתתרו מאחורי הציור ככה שהיא לא ראתה אותו) ושואלת "ג'ושוע, זה אתה?" והוא עונה לה "ג'ושוע מספר 2" והיא אומרת "אני אמרתי לחבר שלך שאם אתה תבוא לפה ותבקש באופן אישי את הציור אני ייתן לך" ג'ושוע "אנשים מפחדים ממה שהם לא מבינים" והיא משיבה "אבל אני יעזוב אותך ולא ירתע מפניך וייפטר מהשוטרים" (משהו בסגנון) ואז ג'ושוע מוריד את הציור והיא רואה את הפנים שלו ולא נרתעת ונותנת לו ללכת. לא זוכר איך, ג'ושוע מפסיק את קריירת הציור שלו. באותו זמן אנחנו מגלים שבעצם איימס וויט "חטף" את בנו והוא אחד מהזן של הפורצים (לא בדיוק הבנתי למה הוא חטף את בנו) ואיימס ומקס נלחמים אחד מול השני ואנחנו מגלים שלא הטרנסג'נטים הם "העתיד" אלא הזן המיוחד של איימס. מקווה שהסברתי ברור...