פיספסתי!!! פיספסתי את הפרק האחרון הווידאו לא הקליט איך משיגים את הפרק האחרון , הצילו!!!!!
I ibenga New member 23/1/04 #1 פיספסתי!!! פיספסתי את הפרק האחרון הווידאו לא הקליט איך משיגים את הפרק האחרון , הצילו!!!!!
ג גסיקה אלבה יוני New member 23/1/04 #2 גסיקה חחחחחחחחחחחחחח את פיספת ואני לא וגם הקלטתי אבל יש לי בשורות טובות בשבילך וגם רעות טובות: תצלצלי להולפני הרצליה ותבקשי איפה אפשר לקנות קלטת של פרק בסדרה והם יגידו לך איפה. רעות: הקלטת עולה הון מה אומרים ???? (תודה)
גסיקה חחחחחחחחחחחחחח את פיספת ואני לא וגם הקלטתי אבל יש לי בשורות טובות בשבילך וגם רעות טובות: תצלצלי להולפני הרצליה ותבקשי איפה אפשר לקנות קלטת של פרק בסדרה והם יגידו לך איפה. רעות: הקלטת עולה הון מה אומרים ???? (תודה)
B baby fey New member 23/1/04 #3 יותר פשוט... או לעשות את הפעולה שאין להגיד את שמה בתוכנה שאין להגיד את שמה... או לחכות ולראות את הפרק בסטאר וורלד..
יותר פשוט... או לעשות את הפעולה שאין להגיד את שמה בתוכנה שאין להגיד את שמה... או לחכות ולראות את הפרק בסטאר וורלד..
ז זקן השבט New member 24/1/04 #4 או לחכות לשידורים חוזרים בערוץ 3 או לבקש אם מישהו פה שהקליט יכול לשלוח לכם עותק....