פיספסתי משהו?

יוסי360

New member
פיספסתי משהו?

פיספסתי משהו מיוחד בשבוע שלא ההיתי? בטח הופעה נו טוב..מה לעשות שלפעמים צריך לעשות מילואים.עדי קבלתי את המסר שלך הבעיה שלא ההיתי שבוע בבית.שבת שלום לכולם.

אוי חבל.. ../images/Emo4.gif

טוב אבל את כל שרשורי סיום השנה שמתי רק אתמול והם גם בהודעות מומלצות ובטאגליינס אז אתה מוזמן לקרוא, זה יעזור לך להכיר טוב יותר את כולם ולקבל מושג טוב למה שהלך כאן במהלך השנה..
(יש סיכום שנתי, סיכום שרשורי הופעות וסיכום חברתי) יש גם סקר חדש (בסרגלי הכלים למעלה..) אתה מוזמן להביע דעתך גם שם.. ולגבי ההופעה? פעם הבאה, יכול להיות שבקרוב הוא מסיים את סיבוב ההופעות הנוכחי (לפחות לי נראה ככה..) אז תתעדכן שתספיק להיות גם באחת כזו

יוסי360

New member
תודה עדי...

כן אני באמת צריך לישר קו אם מה שהיה כאן בתקופה האחרונה,אני מאמין שאני יצליח "לעלות" על הופעה לפני שהוא בורח...אגב ההיתי אתמול בהופעה של "הברירה הטבעית" שלמה ביצע שם את שער הרחמים של מאיר בצורה מושלמת(לפי דעתי כן) אבל אין כמו המקור זה בטוח.

שמעתי את הביצוע של שלמה לשער הרחמים

הוא הופיע עם מאיר במסגרת איזשהו פסטיבל לפני כמה שנים (זה היה בחולון אם אני זוכרת נכון..) אני אישית דווקא ממש לא אהבתי.. הרגשתי שהם קצת מתחו את זה יותר מדי בזמנו (יכול להיות שהם שיו את העיבוד שוב מאז..) אבל אז אני זוכרת שהסתכלתי על הבמה והייתי די מזועזעת ממה שהם עשו עם השיר.. לא ידעתי שהם הכניסו את זה לרפרטואר..
מעניין אם מאיר יודע..

יוסי360

New member
כן זה היה בחולון...

את צודקת הם הפיעו ביחד בחולון לפני שנתיים בערך ולא היה מוצלח,אבל לדעתי לבד הוא מבצע את זה מעולה,אם מאיר יודע...תשאלי אותו אני חושב שהם ידידים טובים.

../images/Emo8.gif

נו טוב.. גם למאיר כיף
סתם, אני מאוד אוהבת את שלמה בר, ביקרתי פעם בסדנת תיפוף שלו.. (כמתבוננת מהצד, מידת הקואורדינציה שלי זה לא משהו שכדאי להראות לעולם
)

למעלה