פיסיבי - חברה בתנופה

משקיע88

Well-known member

כפי שרואים במצגת החברה בתהליך של צמיחה מהירה ולהערכתי היא נסחרת במכפיל 15 או פחות לשנת 2025.
מחזיק. אין כאן ייעוץ השקעות.

fortunes

Member
סוג החברות האלה לא ממשיכות בצמיחה מהירה לאורך זמן. רק שתדע. 15 זה תמחור מאוד הוגן לעסק כזה.
אל תהיה חזיר גדול כמו שבלוגר ישראלי היה כותב פעם.

משקיע88

Well-known member
סוג החברות האלה לא ממשיכות בצמיחה מהירה לאורך זמן. רק שתדע. 15 זה תמחור מאוד הוגן לעסק כזה.
אל תהיה חזיר גדול כמו שבלוגר ישראלי היה כותב פעם.
כנציג החזירים בפורום אני מודה לך. לא ברור לי מהו בדיוק "סוג החברות האלה". אני ממש מתרשם מביטחונך העצמי כשאתה מרשה לעצמך לייעץ לי. הפסוק הוא "דובים מרוויחים, שוורים מרוויחים חזירים נשחטים וטיפשים נותנים עצות"

yel5

Well-known member
כנציג החזירים בפורום אני מודה לך. לא ברור לי מהו בדיוק "סוג החברות האלה". אני ממש מתרשם מביטחונך העצמי כשאתה מרשה לעצמך לייעץ לי. הפסוק הוא "דובים מרוויחים, שוורים מרוויחים חזירים נשחטים וטיפשים נותנים עצות"
בובה של חברה. החזקתי בעבר וקניתי היום.

משקיע88

Well-known member
בובה של חברה. החזקתי בעבר וקניתי היום.
אני רגיל לתגובות המזלזלות, ודי מרחם על אלה שחושבים בתבניות קבועות. גם כשטענתי לפני כמה שנים שלמנועי בית שמש יש פוטנציאל משמעותי נעניתי שהם נסחרים במחיר גבוה. כשהפניתי את תשומת הלב לנקסט ויז'ן ננזפתי שהיא כבר ירדה 30%. ברור שאפשר להפסיד באל על גם אם קונים אותה בשער 650, אבל מישהו מכריח אתכם לקנות מניה כלשהי?

yel5

Well-known member
אני רגיל לתגובות המזלזלות, ודי מרחם על אלה שחושבים בתבניות קבועות. גם כשטענתי לפני כמה שנים שלמנועי בית שמש יש פוטנציאל משמעותי נעניתי שהם נסחרים במחיר גבוה. כשהפניתי את תשומת הלב לנקסט ויז'ן ננזפתי שהיא כבר ירדה 30%. ברור שאפשר להפסיד באל על גם אם קונים אותה בשער 650, אבל מישהו מכריח אתכם לקנות מניה כלשהי?
מסכים.
לדעתי, הגיוני שאנו לפני גל עליות נוסף במניית אל על ובאופ 3.
ככל ששומעים על יותר חברות שדוחות את חזרתן לפעול בישראל אז הביקוש לשרותי חברות הטיסה הישראליות יעלה ואיתו המחירים.
לכן קניתי היום עוד מנה של אל על אופ 3.
טיסה נעימה לטסים ולמחזיקים

משקיע88

Well-known member
כדאי לשים לב שהפעילות הביטחונית מהווה כ 50% ממכירות החברה. הפעילות האזרחית נושאת רווחיות דומה. לתחושתי צפוי גידול נוסף בפעילות הביטחונית בשנים הקרובות.

משקיע88

Well-known member

ההזמנות מתגברות

Reem88

Well-known member

משקיע88

Well-known member
בהסתכלות על תוצאות החטיבות הנתונים ממש מרשימים. אינני מתרגש מהשפעת שער החליפין. חלקו נובע משערוך שכר דירה שקלי והוצאות המימון בפועל הן חצי מיליון דולר. צריך להבין שהדוחות דולריים, ולדעתי ההתרגשות בשוק מיותרת. במעגלים צפויה קפיצה של 50% בכושר היצור החל מרבעון 2 2026. התחזית ל 2026 נשארת חזקה. צופים גידול בביקוש גם באירופה וגם בישראל.

משקיע88

Well-known member
מה התמחורים בערך, נכון להיום?
החברה נסחרת סביב 240 מיליון $. הרווח הנקי במחצית הראשונה של 2025 בערך 6.4 מיליון. אם החברה תפסיק לצמוח והרווח השנתי יהיה כפול אז היא נסחרת במכפיל 18.7, אבל מי שרוצה להיות קרוב יותר לתחזית סבירה יכול לדעתי להניח רווח שנתי של 15 מיליון ומכפיל 2025 סביב 16.
תחזית למכפיל 15 כתבתי כאן למעלה ב11/5 וקיבלתי שטיפה מ FORTUNES שנוהג לגנות זאת כחזירות כפי שחזר היום בתגובה על הניתוח שלי על רגא.
אז שימשיך לרעות חזירים ואני אמשיך לקרוא מאזנים, לצפות במצגות ולהחליט באופן עצמאי במה להשקיע.

משקיע88

Well-known member
וכעת הדוחות וגם מצגת

yel5

Well-known member
וכעת הדוחות וגם מצגת
צבר נאה ותוצאות מחמיאות. שתמשיך כך.

למעלה