פיסורה

פיסורה

שנה וחצי לאחר הלידה והפיסורה חזרה. בפעם הקודמת המליצו לי על ניתוח אך הצלחתי בסופו של תהליך ארוך להפטר ממנה באמצעים לא פולשניים. האם יש מה לעשות? בינתיים הכאבים נוראים...

פיסורה

שלום רב, אני בהחלט מבין ומצר על הסבל והכאב אך בהחלט ניתן לנסות ולהימנע מטיפול כירורגי, או במילים אחרות... ניתן לנסות ולרפא את הפיסורה ע"י דרכים אלטרנטיביות לפני ההחלטה להיכנס לחדר הניתוחים. אני אישית ממליץ על הומאופתיה, ישנו ניסיון טוב בכל הקשור לפיסורה וטחורים, אך הדרך הנכונה והטובה לטפל היא ע"י פנייה למטפל והתחלת טיפול מקצועי ורציני. בנתיים אני יכול להמליץ לך לנסות להקל על הכאב ע"י אמבטיות חמות ואפילו ניתן להוסיף מעט טיפות קלנדולה לצורך חיטוי. רפואה שלמה שלומי - הומאופתיה קלאסית.

avorly

New member
פיסורה

להקלה, ואפילו לסגירה של הפצע ניתן להשתמש במשחה על בסיס צמח ההממילס, למריחה מקומית. מאוד מאוד מאוד עוזר.

פיסורה,

בעבר הלא רחוק ניתנו כמה תשובות בנושא.. הינה השירשור - אם יהיו שאלות נוספות את מוזמנת לשאול. בריאות יעל

../images/Emo32.gifלאסתי123

קיבלתי הודעה לאי מייל ששלחת לי מסר אולם אינני מצליחה לפתוח את תיבת המסרים שלי. תוכלי לשלוח לי מסר בשנית?

לא הזכירו כאן את שיטת פאולה

לא ניסיתי, אבל שמעתי שיש לשיטה זו תוצאות נהדרות בכל מה שקשור לטחורים ופיסורה, וגם לעוד הרבה בעיות אחרות. מישהו יכול להוסיף?

למעלה