פינת High & Low

פינת High & Low ../images/Emo13.gif ../images/Emo10.gif

כמעט ושכחנו ממנה :) שרשור פרצוף שמח
לדברים שמחים שקרו לכם ופרצוף עצוב
לדברים העצובים שקרו לכם..
יום נפלא לכולם

ואני אתחיל....

כי ממש משעמם פה בבסיס [למרות שיש ימבה עבודה.. אבל אין לי כוח לעשות
]
קניתי מלא עגילים של מוות [
] ואפילו מצאתי עגילים של מוות ורוד.... אני מחפשת מלא זמן גולגולת ורודה ולא מצאתי עד אתמול..
קנו לי תחתון ורוד עם פו.. שילוב מושלם :)
מור הכייפית [המפקדת שלי] כנראה מזמינה לי מחו"ל תיק של יפה מלא של jansport עם מלא גולגולות!!!! :
קניתי עוגה ממש טעימה ויפה [וטבעונית
] ללירן ליומולדת, והיא נהרסה
מיום שבת-ראשון אני חולה בדיוק כשיומיים לפני כן שמחתי שהחורף הזה לא הייתי חולה בכלל.. ואז חטפתי שפעת מעצבנת מלא... לפחות נשאר כרגע רק הצינון המעצבן
מיצי החלים לגמרי והוא ממש ממש יפה :)
נראה לי שממש התמכרתי לקעקועים.. השניים הבאים כבר בתיכנון רציני.. אבל אם אני באמת אעשה אותם אחד אני אעשה עוד שנתיים + [כדי שהצלקת שעל פרק היד תחלים] ואת השני אני אעשה חורף הבא כדי שאוכל ללכת לים ולבריכה השנה...
לפחות אני מחכה עם הקעקועים מספיק זמן כדי להיות בטוחה שאני רוצה אותם.
אני מגתגעגעת לאנשים שכבר לא כאן. לא איתי.. ויש לי לפעמים כ"כ הרבה דברים לספר להם... והם לא פה. וזה מסתכל. וקשה. וכואב מדי. ואני לפעמים כ"כ רוצה להרים את הטלפון ולהתקשר להם.. אבל הם לא פה. אוף.
המצב רוח שלי אופטימי מתמיד.. וזה כייף מלא :)
אני ממש מאוהבת...

ToryMaster

New member
נארף

נועה
, וגלי ופרח
.
נמאס לי להיות מסכנה, אז החלטתי להפסיק לקטר ולרדוף אחרי דברים ולהתחיל להיות שלמה ומאושרת בעצמי.
היה לי סיוט שבו עדר פרות רודף אחרי כי אני אוכלת בשר
.
שוב כואב בלב, קצת נסדק מחדש, אבל לא נורא. |אופטימיות|

נרקי

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo10.gif

הסתפרתי שיניתי לוק
אחי התחתן שבוע שעבר ככה שהשבוע התחיל בטוב שגיסתי הטרייה ישנה אצלנו
הרגשה טובה
ביליתי המון עם חברה שלי בבקרים
אפרופו שמש.. אני מרגישה שהקיץ בפתח ואני יותר שמחה
הדבר העצוב לא קרה אבל הוא יקרה מחרותיים שדוד שלי חוזר לארה"ב לבית שלו
אז כל ההתרגשות של החתונה תעבור רישמית

מותר לי

New member
מלא מלא ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

בגלל שיחת טלפון שקיבלתי אתמול בבוקר...
10 דקות קצרצרות, אבל סגרו על תקופה שחורה ועצובה שהיתה לפני כן... 10 דקות יקרות כל כך (תרתי משמע...), שהרימו אותי חזרה על הרגליים
בהחלט high רציני!

EastGirl83

New member
גם אני רוצה לשתף אותכם...

אבל... אין הרבה
משום שיש הרבה כזה
ו-
טוב... אז לאחר ששבוע שלם טחנתי בלימודים למבחן הכי מעצבן עם הכי הרבה פרטים הכי קטנים לזכור... קיסרות עות'מאנית... היום עשיתי אותו ואני ככה
נראה אותכם זוכרים את כל הסולטנים ומי עשה מה, ולמה עשה ומתי הוא ניצח ואת מי הוא כבש ולמי הוא הפסיד............... (אוויר....)...................... ו....................... אלוהים.... חיים קשים עשו לנו העות'מאנים. (טוב נו... לא נורא... זה חלק מלימודי מזרח התיכון). והאמת... אני מרגישה ככה כל השבוע...
לא יודעת למה... סתם הרגשה שמציקה לי... (אולי כי עוד חודש אני בת 24...וכן.. אני מסוג האנשים... שמעדיפים להעביר את היום הולדת ב..... שיעבור...) אבלללללללללללללללללל אני כן סוגרת את השבוע ב-
כי אני יודעת שלא שוכחים אותי כפי שחשבתי שאולי עשו את זה.... כנראה שיש הפתעות בחיים. ומשהו קטן בערבית.... يـــــــوم عســــــل و يــــــوم بصـــــــــل

daniel771

New member
אוי ואבוי לנו.....

לאן נעלמת קראת את זה? מדוע את לא בקשר יותר? http://www.tapuz.co.il/forums/main/forumpage.asp?forum=1508 וגם את זה שמתחתיו. מותר לך לשלוח מסר מותר לך, אחרי כל כך הרבה זמן שלא כתבת בכלל...

EastGirl83

New member
אני נעלמתי....? ../images/Emo4.gif

לא..... ואני כן ראיתי ואני כן שלחתי מסר....
ואפילו הגבתי להודעות כמו שצריך.... טוב... אולי נעלמתי לכמה זמן... אבל.... יש עוד המון דרכים לבדוק... אתה יודע....

daniel771

New member
משונה מאד לא קיבלתי ממך אפילו מסר

אחד. ואם היתי מקבל בטח שהיתי עונה לך (כמו תמיד)
ולך קשה לבדוק קשה לך לשלוח מסר שני? את תמיד תסמכי על הדואר של תפוז גם אם הוא לוקה בגדול בחסר. טוב תשלחי לי מסר נמשיך להתווכח בפרטיי

EastGirl83

New member
ועוד דבר....

אנשים ברכבת זה עם מוזר ותו לא
חוץ ממני כמובן
הסיבה שאני מוסיפה את זה... בגלל שאיבדתי את התעודת זהות שלי ברכבת... (יותר נכון ברציץ... ואל תשאלו איך... כי זה כבר לא משנה...) אז כמובן שהייתי ככה...
אבל אחד מהעובדים ברכבת (הכרטיסן.. אם קוראים לו ככה...) עזר לי... ומצאו את התעודה שלי... והסוף הוא ככה...
טוב נו... משעמם לי...

EastGirl83

New member
רציץ = רציף...

אין לי מושג מה זה רציץ ומאיפה הקרצתי את זה כעת...

rcp4life

New member
../images/Emo10.gif LOW ובגדול

פסיכומטרי!!!!!!!!!! לפחות עד אפריל... ואז..
תאילנד!

ש חף

New member
אי אפשר

להגיד תאילנד ופסיכומטרי באותה הנשימה!! אך...געגועים למקום המדהים הזה... <ירוקה מקנאה>

למעלה