פינת תרבות

nerissa

New member
פינת תרבות

כבר גיליתי לכם שאני חובבת מוזיקה אירית. מחר, סוף סוף.. אני הולכת להופעה של "קטיפה שחורה" בפאב המקומי שלנו, בחדרה. זהו מופע הפתיחה של שבוע אירי הנערך בפאב. עלות הכניסה להופעה בפאב מחר בערב היא 30 ש"ח. יש להזמין מקומות מראש. מי שרוצה פרטים - מוזמן לשלוח מסר

הם נפלאים ../images/Emo70.gif

ראיתי אותם בהופעה לפני שנה וחצי או משהו כזה. פשוט מעולים, מאד נהניתי.

תבור.

New member
הם נהדרים

ראיתי אותם מספר פעמים ורוצה להמליץ על פאב אירי בו הם מופיעים - מולי בלומס בת"א.

nerissa

New member
פחחחחחחחח

רק אתה? אתה יודע עוד כמה כמותך יש בעולם שמצפים ממני ליותר? So? ואל תתעסק איתי בכלל או שאני נושכת לך במילקי.. בב.. קרלו! לא לא.. מה זה היה.. בפודינג! בפודינג!

princeOFdream

New member
אה, נחמד...

אצלנו בישוב מעל"צ איפה שהמכינה שלי יש את הלהקה- 'ירוק עד', הם עש כבר למכינה מופע פרטי ורקדנו המון! הם גדולים.

אולי זה לא בדיוק בנושא הפורום אבל

אני חייבת לשאול אותך נריסה- מה לעזאזל יש לעשות בחדרה?? ובאמת שבלי לפגוע, אני פשוט נואשת לדעת. ממש במקרה לפני כמה שבועות אני וחברה הגענו לחדרה בערב יום שישי.. הסתובבנו בכל העיר כמו מניאקיות, שאלנו כעמט כל מי שפגשנו בעיר איפה יש לעשות משהו.. וכלום!! אז עכשיו שאת מדברת על מוזיקה אירית, בפאב בחדרה (אני מעריצה מושבעת של מוזיקה אירית) איפה?!

nerissa

New member
אז ככה

ה-מקום הוא איבגי'ס. ממוקם ביציאה הדרומית של חדרה. מוגדר כ:פאב מסעדה ג'אז יש ערבי ג'אז נפלאים קבועים, ימי קריוקי משעשעים למדיי, השבוע זה שבוע אירי עם מבצעי גיניס למינהם.. אחלה מקום עם אחלה אווירה. חוץ מאיבגי'ס יש גם אורגיות סוערות בפרטי - אבל אין לזה פרסום
אל תראי את חדרה ככה.. שקטה.. מקום בין לבין.. שלוש-ארובות-שתי-כיכרות-ורמזור-אחד קיינד אוף טאון.. יש הרבה הרבה רחש-לחש מתחת לפני השטח.

למעלה