פינת תרבות

Smileey Girl

New member
פינת תרבות ../images/Emo88.gif

הי לכם,מה שלומכם?מקווה שבסדר.. אז את נוהל הפינה מכירים,נכון? המלצות על כל מה שעושה לכם טוב,משפר לכם את המצב רוח,את חיי היום יום,ספרים שקראתם,סרטים שראיתם,הצגה טובה,מוזיקה שעושה לכם את זה... מוזמנים לשתף אותנו בחוויותכם. נשיקותתתתתתתתתתתת

Smileey Girl

New member
ההמלצות שלי

כמו בפעם הקודמת גם הפעם אני אמליץ על מוזיקה,מוזיקה בכללי,לשמוע מוזיקה בכל מצב רוח,לי זה משפר את ההרגשה, כיף לשמוע מוזיקה כשאתה מאוהב,אתה פשוט מלביש את השיר על האהבה שלך וזה כיףףףף... אמנים ספציפיים? Bob Marly -למצב רוח רגוע,שאנטי כזה.. משה פרץ,דודו אהרון,קובי פרץ,ליאור נרקיס,שרית חדד(לאחרונה יש מזרחית יפה ואני אחת שמרימים לה גבה ששומעים שהיא שומעת מזרחית)-למצב רוח מאוהב שכזה :) אמנים שאני שומעת על בסיס קבוע ותמיד כיף לשמוע אותם-עברי לידר,אפרת גוש,גלעד שגב,מירי מסיקה,מיקה קרני,רונה קינן,תמר אייזנמן..ועוד רבים וטובים,לכל מצב רוח בעולם ! :) אני אמליץ גם על הספר דיבה.. ספר נפלא,מוזמנים לקרוא תקציר דרך גוגל. ואני הכי ממליצה -לחייך,זה תמיד עושה טוב,לעצמנו ולסובבים אותנו..

אמא11

New member
השיר "מים" של דודי לוי../images/Emo168.gif

אולי חלקכם קראו את הכתבה בעיתון ידיעות (כתבה ותיקה) ראיון עם דודי לוי שבו הוא שיתף קצת על הOCD שלו. השיר "מים" נכתב על OCD. תמי

נחמד

מבחינת לחן אולי לא אהבתי, אבל היצירה יפה.
טוב שמישהו לא מסתיר את זה.

planet2us

New member
למי שלא קרא/ה, ממליץ על 2 ספרים:

1- "בחזרה מטואיצ'י", יוסי גינסברג. מתאר בגוף ראשון את סיפור השרדותו של יוסי גינסברג בג'ונגלים של פרו. גינסברג יצא למסע הרפתקאות שהסתבך ונאלץ להשרד כמעט ללא כל אמצעים. מסופר בחן ובקסם שובה לב. 2- "אחות ליבי". לא זוכר את שם הסופרת. בספר שתי אחיות (לכאורה) בהודו מספרות כל אחת בתורה סיפורים מדהימים על התפתחות בבית ללא אבות ועם 3 אמהות, על המסורתיות והרצונות השונים, על נישואים והקשר עם האחות. בספר ישנם גם גילויים מפתיעים, כך שלא אוכל לספר הכל.. היופי הוא שפרק אחד בספר מסופר מנקודת המבט של אחות אחת ואילו הפרק הבא מסופר מנקודת הראות של האחות השניה.. וכיו"ב. מומלץ ביותר

למעלה