פינת שירי השבוע

טיפקסית

New member
פינת שירי השבוע

מתחילה: inner circle-sweat [a la la la la long] dirty dancing-time of my life [זה היה השיר סיום של השכבה שלי בהצגת סיום י"ב] שלומי שבן-עיר [הופעה חיה ב"מוזיקה היום"] משינה-רני בפריז יאיא כהן אהרונוב ואמסי קרולינה-עוד מעט שחר סוויסה-בורא עולם הופה היי-מחרוזת שירי טבריה וכנרת+אנחנו נשארים בארץ דני סנדרסון-לא נודע אקסום-אני לא משחק איתך. לא שמעתי שירים של הדג כמעט,סורי!

כבר הרבה זמן לא יצא לי לשמוע את הדגים.

אבל בכל זאת מה שכן שמעתי- DMB- #41 שזה אחד השירים האדירים ביקום Elliott Smith- Waltz #2 Coldplay- Shiver, Don't Panic' In My Place Muse- Spiral Static, In Your World Eatliz- Anywhere, Attractive, Sunshine The Mars Volta-Cicatriz ESP אביתר בנאי- פקק תנועה, את שקט, יש לי סיכוי, אבות ובנים, תתחנני אליי, מתנות שאנן סטריט- נעלי הבית, מכירים את זה, על הגבול אינפקציה- שלי, אם הדרך, בכיף, עין הנמר ירמי קפלן- הדפוק הזה

Funky Giraffe

New member
האמת שהשבוע דווקא שמעתי הדגים

לזוז והמכונה כמובן... לא של הדג: Liquid soul - כל פיסת חומר אפשרית לחובבי הדג האמיתיים, ממתק אמיתי Fאנק-רוק-ג'אז-פיוז'ן-ראפ עם סקרצ'ר ובראסים מפוצצים שווה זוהר ארגוב - עת דודים כלה זוהר ארגוב - מפרץ שלמה זוהר ארגוב - עוד דקה את נעלמת זוהר ארגוב - כך עוברים חיי יוני רכטר - חלומות היו לאפר יוני רכטר - כל עוד Brand new heavies - Snake hips Brand new heavies - Gimme me one of those Brand new heavies - B.N.H זהו בערך שמעתי השבוע המון Fאנק בסך הכל

SV Design

New member
אני גם לא שמעתי הרבה את הדג בזמן האחרון..

אבל שמעתי : ברי סחרוף - נגיעות (כל האלבום) הבנות נחמה - So Far למרות שעדיין אין לי את האלבום.. Stevie Wonder - Innervisions וגם עוד כמה להקות פ'אנקיות שהמליצו לי ואני בודק בינתיים...ושומע במייספייס...

השבוע הלכתי לי הרבה בירושלים

איפה גן התות..בנחלאות התאים לי גן התות ובמיוחד כל האלבום המכונה של הגרוב. חוזק מזה.. קניתי תדיסק הראשון של שבק..אחלה דיסק.. למרות כל המסרים הזנותיים שלהם..אני מתחיל ממש לחבב אותם! וכלכך מתחרט שלא הלכתי להופעה טוב הלכתי למקום אחר אז שבק.. וברי סחרוף,האלבום או כלום.....

האלבום של הבנות נחמה

מצ'עמם. איך רשמו בידעות " אחלה שיר , אבל למה לעשות אותו 11 פעם" שמעי זה הרכב מגניב , הייתי בהופעות שלהם לפני כמה שנים ומאוד נהנתי. אבל באלבום כמעט כול השירים נשמעים אותו הדבר , בלי לדבר על המילים. אהבתי את פלאורס.

למעלה