פינת ציטטות

sawicki

New member
פינת ציטטות

שלום! אני פותח נושא חדש בפורום והוא פינת ציטטות. אם למישהו יש משהו מצחיק להוסיף הוא מזמן. בפינה יהיו משפטים מצחיקים שאנשים מתל"ם אמרו. והציטטה הראשונה : "רגע, תנו לו לסיים ת´בדיחה!" (בג´י לכולם אחרי שסיימו את הבדיחה...)

../images/Emo6.gifעוד ציטוט../images/Emo6.gif

אריאל חרוב (מד"צ) בחוויה מבעד לדלת השירותים: "חבר´ה, איפה הנייר?"

ציטוטים מהסרט של לונדון ינואר 2002

שרון אבולעפיה בסרט של לונדון 2002: "סליחה שנייה- לא, אתם מתארחים כאן ואתם תחכו עד שיבואו ויקבלו אתכם" איש לונדוני במעלית: "פוצ´י פי" poochi fe´ בנג´י: "לא יהיה טוב אבל לא נורא" כולם: שאאאאאאאאאאאאאג רועי: "שימו לב, שחר וג´ורג´ בוש. שחר וג´ורג´ בוש. למי שיש עוד שיוסיף...

כונפה

New member
ציטוט השנה ../images/Emo105.gif

"להיות מנהל מחנה חווי"ה זה רק עוד שלב לקראת ההשתלטת שלי על העולם". -עמית הנדלסמן, מדבר על תפקידו הנוכחי.

"זיון ומקלחת"

אחד מאנשי הצוות המקצועי לאחר שנשאל מה הוא רוצה מיד עם סיום הפעילות בטיול סוכות.

הפעם מקולם של חניכנו...

"כשיש לי פלוץ אני מחפש מקום לשבת כדי שלא ישמעו..." מי היה מאמין שעל כך חושבים חניכנו במהלך הפעולה!

עוד ציטוטים...ושאלה...

הנה עוד כמה ציטוטים של מדריכים: שרה מיהל: כלום. למה? מדריכה אנונימית: אבל הוא דומה לוויל סמית... מדריך אנונימי: היא הפליצה עלי, ממש לפני שהתחרמנו... ציטוטים מהפעולה האחרונה: ורד לחנן: אתה לא יודע על מה אתה מדבר היא ממש בן אדם עמוק. (הערה: כן, בן אדם עם משהו שתקוע בתחת!) אודי: השותף שלי בדיוק עזב אותי... חנן: ידעת אותו? שאלת טרוויה: מי יודע מי זה טושי?

sawicki

New member
די!!!!

יונתן, אתה יודע שזה לא קרה באמת, תפסיק להפיץ את השמועה המפגרת הזאת. אנשים אחרים נפגעים מזה. נ.ב טושי הוא מדריך מחיפה שהיה בחוויה ביהל...

למעלה