פינת ניתוח שירים

הוד11

New member
אתה יכול לשלוח לי מסר

עם כל מה שעל ליבך ואני יענה לך טוב?

cold metal ass

New member
....

אמרת פה הרבה דברים , אני ממש לא יכולה לנסח את עצמי טוב בכתב אז אני אשאל אותך שאלה ואתעלם כמובן מזה שאמרת שלא אכפת לי מהמדינה שלי .. ואתה חושב שכול פעם שאני שומעת על עוד ילד בן 18 שרק עכשיו סיים בית ספר והתגייס לצבא ונהרג , אני הולכת ושומעת את החדש של פרל ג'אם כי ככה אני "בורחת ".. אז ככה : מאיפה לעזאזאל אתה בטוח שאם כול עם ישראל יחזור בתשובה יהיה יותר טוב ? למה נראה לך שאדם שחזר בתשובה הוא יותר טוב מזה שלא עשה זאת .?

brass monkey

New member
טוב...

זה לא היה מופנה אלייך כפרט, זה היה מופנה אל כולכם על זה שאתם כל כך רדודים ולא איכפתיים, גם להוד- שממשיך לחשוב שהוא צודק... מאיפה אני יודע שכשעם ישראל יחזור בתשובה יהיה טוב? שמעת על ספר שקוראים לו תורה? מה כל הסיפורים שם באים ללמד אותנו?? מה אנחנו לומדים כל חיינו מהתורה הקדושה? מה המטרה שלנו בחיים?!? (אם לא קיבלת עדיין תשובה במה שכתבתי תאמרי לי ואני אפרט מה שלא מובן) כשכולם רוצים לעשות משהו אחד, מי שהצליח הכי טוב- טוב יותר מהאחרים. כולנו רוצים לחזור בתשובה, מכאן שמי שחזר בתשובה יותר מאחר - טוב ממנו...

an li shem

New member
אוקיי אני חייבת להתערב

עד פה ספגתי, זה בדיוק מה שמעצבן אותי בחוזרי התשובה, אתם לא יכולים לקבל את אלה שלא כמוכם, אז אנחנו לא מאמינים באותוו דבר כמוכם, אז לנו יש דעות שונות, אז מה? כל בן אדם חופשי להאמין במה שהוא רווצה ולעשות מה שהוא רוצה כל עוד זה חוקי! זה כל כך מתנשא מצדך לחשוב שבגלל שאנחנו לא חוזרים בתשובה אז אנחנו רדודים! נראה לך שלא איכפת לנו מכל מה שקורה פה? נראה לך שלא איכפת לי שחיילים נהרגים?? זה הארץ שלי בטח שאיכפת לי! אז אולי אני לא חושבת שהפתרון הוא הדרך שלך אז מה? זה אומר שאני פחות טובה?!!!!! אה?!! זהו סיימתי להתעצבן. הוד מצטערת שזה נגרר לזה אני גם לא בעד להתחיל לדבר על הדברים האלה פה..ואני יודעת שבקושי מדברים פה על פרל ג'אם אבל הייתי חייבת!

brass monkey

New member
בגלל שהוד ביקש

אני לא אראה לך כמה שלא הבנת מה שכתבתי. וכמה שלדעתי את טועה, וכמה שאני להוכיח לך את זה... את לא חוזרת בתשובה? כל היהודים חוזרים בתשובה, זה דבר שלא מתחיל ולא נגמר, או שממשיכים לחזור, או שבורחים.... ואם את כל כך בטוחה שאת מאמינה במשהו... אז כדי לך להתעורר כי אני מציע לך עזרה ולהוכיח לך מה שאת לא מוכנה לראות בעצמך... החלטה שלך. בגלל שהוד ביקש, בינתיים אני אדבר איתו, וכאן סיימתי להגיד את שלי.(אני לא אשרשר עד שאני אסיים לדבר עם הוד)

משהו אחד

"אל כולכם על זה שאתם כל כך רדודים ולא איכפתיים"- אני לא חושבת שאתה צריך להגיד את זה כי אחרי הכול אתה לא מכיר פה את כולם לעומק. וכמו שכתבה an li shem מתחתיי הם לא רדודים רק בגלל שהם לא דתיים. תקח למשל את אימא תרזה גם לא דתיה וגם גויה והיא סמל לעזרה לזולת לאכפתיות וכו'. אבל באמת אפשר לדבר על זה המון, אבל בסופו של דבר כולם יישארו בדעה שלהם.

nothingman1

New member
חחחחחחחחחחחחח

שוב, מצטער על התגובות המופרזות שלי... לא התאפקתי

הוד11

New member
אני מבקש שוב להפסיק

אני לא רוצה ליהיות האיש הרע ולמחוק פה את השרושר אז בבקשה די

brass monkey

New member
דיברתי

על כל מי שהתחיל לומר דברים כמו למחוק את השרשור....שזה לא קשור לפורום וכו'....

one pearl

New member
שמת לב

שבשיר אדי לא אומר מפורשות מהי הדרך האחרת...סתם חשבתי על זה עכשיו...

ved42

New member
Unemployable

מה אתם חושבים על השיר החדש?מעולה מסכימים איתו?כן או חושבים שלמרות שהם אחלה להקה, הם סתם פאנטים שמאלים?לא מהי הדרך האחרת, אם קיימת כזו?-? אולי הבנתם את השיר אחרת? לא מה דעתכם בכלל על האלבום החדש? טוב ושאלה חשובה לא פחות: איזה שיר הייתם רוצים לראות בפינה הזו שבוע הבא?Unemployable

למעלה