פינת ליטוף

טוסבר

New member
פינת ליטוף

פינת הליטוף נפתחה מודיע הרמקול.
ואני רואה אימהות מכל קצוות הבריכה מתחילות לפסוע עם הזאטוטים לכיוון פינת הליטוף.
ופתאום כשעוברת מולי אחת שווה במיוחד עם ביקיני קטנטן ותחת מושלם מתחברים לי הדברים בהיפוך משמעות.

פינת ליטוף,
בכלוב גדול מספר נשים, אתה ניגש לאחראי מבקש ללטף אחת.
אתה מקבל אותה, מחזיק אותה ומוביל אותה לספסל הארוך, מתיישב ומניח אותה על הברכיים. מרגיש את הלב שלה פועם בעוצמה, את הרעידות מהפחד. מחזיק אותה שלא תברח כשהיא מנסה, מנסה להרגיע אותה בליטופים, שתרגיש בטוחה, שתהנה מהליטופים.
מקרב את הזין לפה שלה פעם אחר פעם שתאכל אם היא רוצה. ניגש לאחראי מחזיר אותה ולוקח אחת אחרת...
וההתרגשות מהאופציה ללטף חופשי, והתחושות של הליטוף וההאכלה, וההתעללות, וההבדלים בניהן, וההתנגדות שלהן, וההתמוססות וההרגעות שלהן, והפומביות של אחרים מלטפים מקבלות כולן משמעות חדשה.

ליטפנו, ארבעה שרקנים (חום, שחור, ברחני, והקטן - פעמיים ) שני ארנבים (זללני, וזה עם הפרווה הנעימה) וצב.

פעם ראשונה שהיה לי כל כך כיף שעה שלמה בפינת הליטוף .

A לוןA

New member
זה מדהים איך

לפעמים המוח רץ למקומות כל כך הפוכים וכל כך מחוברים ביחד

A לוןA

New member
אגב...

"מקרב את הזין לפה שלה פעם אחר פעם שתאכל אם היא רוצה"

ומה קורה אם
נתקלת
באחת סוררת
ש
.
.
.
נושכת?

Dan_Kap_

Active member
ערב טאפאס

בכנס שנקרא KinkyKolege אחד הערבים מתחיל באירוע שנקרא TAPAS, בדיוק כמו הטאפאס הספרדיים - הרבה מנות קטנות לטעימה.

באולם המשחקים הגדול של הכנס נמצאות הרבה תחנות, ובכל תחנה ניתן להתנסות בפעילות בדסמית שמופעלת על ידי אדם אחד/ת או יותר שנבחרו על ידי מארגני הכנס.

יש תחנה שבה אפשר לקבל הצלפות בשוט SINGLE TAIL, יש תחנה שיש בה מיטת ואקום, יש תחנה שיש בה VIOLET WAND, יש תחנה של חיתוך וצילוק, תחנה של כוסות רוח, תחנה של מחטים ותחנה של משחקי אש.

וכן, היתה שם גם תחנה עם פינת ליטוף. שכבה שם אישה בעיניים מכוסות. לידה עמד האדון שלה והשגיח. לצד המיטה היתה גם קופסת כפפות ובקבוק של נוזל שימון.

קצת שונה מהמודל של הארנבות והשרקנים, אבל קרוב..

Dan_Kap_

Active member

אני בטוח שיש המון שעוד לא ראיתי...

הכנסים האלו הם חוויה נהדרת - שילוב של סדנאות שבהן אפשר ללמוד או לשפר טכניקות במשך היום ומסיבות עם אנרגיה מדהימה בלילה.

מומלץ בחום

A לוןA

New member

(אין אייקון של מקנא אז שמתי סתם כמה אייקונים ירוקים)

Dan_Kap_

Active member
הדרך למימוש

הנה שני קישורים לאפשרויות מימוש שאני יכול להמליץ עליהן מניסיון אישי:
קינקי קולג' - כנס שנערך כיום פעמיים בשנה, בסביבות אפריל ואוקטובר, במלון באזור שיקגו (החוויות מהטאפאס הן מהכנס של אוקטובר הקודם).
http://www.kinkykollege.com/

פט פסט - כנס שנערך אחת לשנה בספטמבר בקמפינג במדינת מרילנד.
אנשים מגיעים לשם עם אוהלים ומתיישבים ב"כפרים" לפי נושאים.
למי שוצים תנאים קצת יותר נוחים מאוהל, אפשר להגיע עם רכב מתאים לחניון של הקרוואנים או להוסיף תשלום ללינה משותפת בבקתות של אחד הכפרים.
אנחנו (פלאפ ואני) מצאנו לנו פינה בצל אחד העצים, בין כפר החבלים לעיר הילדים.
לפט-פסט נולד השנה כנס אח שנערך במלון בחודש מאי.
http://www.fetfest.com

שיבריקון - כנס שנערך אחת לשנה בחודש מאי במלון באזור שיקגו והוא מוקדש לאנשים שאוהבים חבלים.
אפשר למצוא בחיפוש קליל בפורום הזה חוויות שתמונה כפרית כתבה לאחר אחד השיבריקונים.
https://shibaricon.com/index2.html

יכולה להעיד על שיבריקון

שמתנהל ממש בסופ"ש הזה
שזו חוויה מדהימה
ואני בהחלט מתכננת להיות שם שוב
הרבה אנגיות חיוביות
וחוויות מדהימות!

G מאסטר

New member
קראתי..נהנתי ונישארתי

רעב..עם חשק לעוד.
כמו כן קראתי גם ת החתימה שלך בתחתית התגובה...עדיין בתוקף ?

G מאסטר

New member
לא דיברתי עליי...זה בסדר

יודע שהתחלנו ברגל שמאל , ויש לך דיעה מוטעית לגבי.
הכל טוב

לא לוקח אישית

למעלה